2777
2789
عنوان

بچه ها بچه هام خوشگل میشن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3813 بازدید | 335 پست
فدای تو عزیزم منم که گذاشتم استرس دارم میگم نکنه کسی اسکرین بگیره 

سایت عمومیه با هزاران خواننده ی خاموش و انلاین

واقعا برای کسی که اهمیت داره سخته این استرس ها و فکرایی که نکنه بردارن و.. البته انقدم عکس تو اینستا هست ک دیگه ب چشم نمیاد عکسامون ولی خب بازم عقل حکم. میکنه حواسمون باشه

رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند...
سایت عمومیه با هزاران خواننده ی خاموش و انلاین واقعا برای کسی که اهمیت داره سخته این استرس ها و فکر ...

❤💞اره واقعا دیگه همچین اشتباهینمیکنم مرسی عزیزدلم😘

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درین دعا میکنم بچت رنگ چشاش مث پروفایلت بشه پش مام ریخت

اتفاقا ژنشو شوهرم دارع خودم یکی دارم چشماش سیاه   ولی دیگه بچه نمیخوام اصلاااا

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
من یکی خوشم نمیاد. خداکنه بچم موهاش به خاله هاش بره😬😑😑😑نه عمه

😅انشالله

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
دقیقا خاستم همینو بگم  یعنی هرچی ازدواج فامیلی حتی نسبت دور داریم بچه ها انقدر زشتن من واقعا ت ...

حتی ما یه نمونه داریم هم پدره هم مادره خوشگلن ولی بچهاشون زشتن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین