خیلیا اعم از خواهر شوهرام و بقیه میگن شبیه تو و شوهرت نمیشه زشت میشه منو شوهرم هردوتامون بور و سفید و چشمای من سبز چشمای اون ابیه اسمونیه میترسم حالا ولی میگن فقط ژن پدر مادرو میگیره دختر خاله پسرخاله ایم و توخانوادم پدرم و یه خواهر و برادر ازمن چشم رنگیه از اونم دقیقا پدر یه خواهر و برادرش چشم رنگین اون خواهر شوهر زشتم هی میگه شبیه من میشه استرس گرفتم😂😂😂
#سکوت من#خودشیهدنیاحرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
فدای تو عزیزم منم که گذاشتم استرس دارم میگم نکنه کسی اسکرین بگیره
سایت عمومیه با هزاران خواننده ی خاموش و انلاین
واقعا برای کسی که اهمیت داره سخته این استرس ها و فکرایی که نکنه بردارن و.. البته انقدم عکس تو اینستا هست ک دیگه ب چشم نمیاد عکسامون ولی خب بازم عقل حکم. میکنه حواسمون باشه
من یکی خوشم نمیاد. خداکنه بچم موهاش به خاله هاش بره😬😑😑😑نه عمه
😅انشالله
سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب