مواد لازم
گوشت یا مرغ با هردوتاشم میتونی درست کنی ولی من ترجیحم گوشته، بلغور گندم ،شیر، نمک، دارچین و...برای تزیین
بلغور گندم رو خوب پاک کن یا پاک شدشو بگیر میتونی یه روز. خیسش کنی یا همون موقع بشور بزار تقریباً دوساعت بپزه بعد بریز تو مخلوط کن تا یکدست بشه بعضی ها از صافی ردش میکنن ولی من ترجیح میدم یکمی دونه هاش توش باشه ولی چند بار میکسش میکنم میتونی جای مخلوط کن هم حسابی با گوشت کوب بکوبی من عموماً گوشت رو جدا میپزم که بتونم خوب بکوبمش و بعد اضافه میکنم
وقتی بلغورت آماده شد گوشت کوبیده شده و آب گوشت رو اضافه کن بزار جا بیفته اگه دیدی رقیقه یکمی آرد گندم رو تو شیر سرد حل کن و بهش اضافه کن و مرتب هم بزن
در نهایت هم مقدار کمی نمک اضافه کن بزار حسابی جا بیفته و قوام پیدا کنه هر از گاهی هم همش بزن
بعد هم که تزیین با روغن وگوشت ریش ریش ،دارچین و کنجد و....