2726
عنوان

برا اولین بار مرغ پختم😕بو زحم میده😥آشپزا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 61 پست

قاعدتابعدپیازنبایدبو زحم بده،فلفل سیاه،فلفل دلمه،برگ بو،زعفرون هرکدوموداری بریز

    ❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

همینطوری خشکو خالی ک تفت نمیدن 

پیاز سیر زرد چوبه فلفل دلمه میخواد

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

چند تکه فلفل دلمه بنداز داخل قابلمه

آخر پخت زعفرون دم کرده بریز

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
زعفران دم کن بریز توش

مرسی حالا میریزم

 اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

یکم اب نارنج یا اب قوره اضافه کن...زعفرانم خوبه..یه فلفل دلمه هم بزاری خوبه..بوی مرغو میگیره دلی اخرش بردار.

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

باید همون موقع ک مرغ  رو تفت میدادای مواد بزنی بهش الان دیگه فایده نداره مرغ پخته شده

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃

ادویه کاری بهش زدی؟پودرسیر،فلفل سیاه،پودرزنجبیل،آویشن اگه داری بریز،من اول مرغ رومیذارم یه جوش میزنه آبشوخالی میکنم توتابه دوطرفشوسرخ میکنم بعد یه پیاز بزرگ رنده میکنم با ادویه تفت میدم رب هم باهاش سرخ میکنم یه لیوان آب میریزم درصورت تمایل هویج و فلفل دلمه میریزم زیرشو کم میکنم که آروم بپزه

یک پیاز رو پوست بگیر نصف کن بنداز توش یکم باهاش بپزه بعد پیازو در بیار بنداز دور دو تیکه چوب دارچینم اضافه کن مطمئن باش بوش میره

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...

4لیوان زیاده خیلی

تفت که دادی همون موقع رب میزنی که رب هم یکم تفت بخوره.ادویه کاری  هم بزن.همیشه یه قاشق ماست هم بعد این مرحله بزن عالی میشه.من یه حبه سیررهم میزنم.اب هم یه لیوان.جوشید زیرشو  کم میکنی.

حالا الان اکه داری یه تیکه فلفل دلمه بنداز توش

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

اینو میگم برای بعدنت هم راحته هم خیلی خوش طعم

مرغو سرخ کن بذار کنار

پیاز سرخ کن نیمهرهاش سیر رنده کن سرخ کن فلفل دلمه رو بریز سرخ بشه و بعد رب رو سرخ کن روی مخلوط اب جوش بریز ب اندازه ای که نیمی از مرغا داخل اب نیمی بیرون باشه سر ۴۵ دقیقه هم اماده است

2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز