2777
2789
عنوان

به دليل درخواست بالاتون براي عكس دوباره ميزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 35052 بازدید | 726 پست
😂😂😂قربونتتت ميبيني چقد حسوديشون شد؟

مرا نمی شناسد عشق
همچنان حسادتم را برمی انگیزی
ای کاش کسی هم پیدا شود
آنگونه که تو  رولت می آرائی، رولت بیاراید

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

خدایی خیلی باحالی 

من عمراً برای سحری بیدار میموندم ولی برای تاپیکت بیدار موندم

این  وقت سحر برای منم دعا کنید دلم گرفته

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا الان رفتم عقب خووندم بابا يجا ينفر عصباني شد ازم دارم آرومش ميكنم😅 خيلللي سخته فحش ندادن مخصو ...

غلط کردن😑

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
غلط کردن😑

كجاااا بووودي توو اونموقععععع پ

ببين طرف به خانوادم فحش ميداد بعد چندروز پيش تاپيك دعا براي بچه هاي بيماري خاص ميزد ادعا انسانيتش ميشد!

يه دلم گفت اسكرينشو بزاارم توو تاپيكش ببرمش زير سواال باز گفتم ولش كن بدبخت گنا داره😕

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

كجاااا بووودي توو اونموقععععع پ ببين طرف به خانوادم فحش ميداد بعد چندروز پيش تاپيك دعا براي بچه هاي ...

اینجور موقع ها منو تگ کن میام خشتکشونو بادبون کشتی میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
اینجور موقع ها منو تگ کن میام خشتکشونو بادبون کشتی میکنم

چندنفر اومدن ريدن بهش ولي تاپيك تعطيل شد

امااا اصلا توو دلم مووند كه نتونستم منم پاي خانوادشو بكشم وسط

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چندنفر اومدن ريدن بهش ولي تاپيك تعطيل شد امااا اصلا توو دلم مووند كه نتونستم منم پاي خانوادشو بكشم ...

اره وقتی اسم خانواده رو میارن آدم بیشتر ناراحت میشه چون اینجا حضور ندارن تا از خودشون دفاع کنن

اصلا ما مقصر ما گناهکار اون طفلیا چه گناهی کردن

واقعا ناعادلانست،من نمیپسندم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره وقتی اسم خانواده رو میارن آدم بیشتر ناراحت میشه چون اینجا حضور ندارن تا از خودشون دفاع کنن اصلا ...

آرهه

بعد ميگفت هميشه ميخواستم حالتو بگيرم!!😐

ولي دفه بعد پيداش شد حتماااا صدات ميكنممم 

آرهه بعد ميگفت هميشه ميخواستم حالتو بگيرم!!😐 ولي دفه بعد پيداش شد حتماااا صدات ميكنممم 

اوهو چه پررو بوده کینه داشته ازت

صدا کن میام کماندو بازی درمیارم🙃

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوهو چه پررو بوده کینه داشته ازت صدا کن میام کماندو بازی درمیارم🙃

اولش دلم ميسووخت براش ديگه ديدم پاي خانواده رو كشيد وسط متوجه شدم تربيتش از بيخ مشكل داره

اولش دلم ميسووخت براش ديگه ديدم پاي خانواده رو كشيد وسط متوجه شدم تربيتش از بيخ مشكل داره

اینطور آدما وقتی جوابشونو نمیدی فکر میکنن نوتلان

نمیدونن نه بابا 💩💩اینن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینطور آدما وقتی جوابشونو نمیدی فکر میکنن نوتلان نمیدونن نه بابا 💩💩اینن

خخخخخ نميدوني چه خرر كيف شده بوود🤣🤣🤣

فكر ميكرد خيلللي حاضر جوابه در حالي  كه كامنتاش به پسر بچه هاي سن بلوغ بيشتر شباهت داشت😁

خخخخخ نميدوني چه خرر كيف شده بوود🤣🤣🤣 فكر ميكرد خيلللي حاضر جوابه در حالي  كه كامنتاش ب ...

پریود مغزی بوده طرف

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پریود مغزی بوده طرف

😅😅😅👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻