زیباااا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 52 عنوان پریود بعد از ن.ز.د.ی.ک.ی 309 بازدید | 19 پست دوستان من پریود که میشم چند تا لکه میبینم همش، ولی بعدش اگه با همسرم ن.ز.د.ی.ک.ی داشته باشم پریود میشم کامل، شمام اینطور بودین تاحالا؟علتش چی میتونه باشه 1398/02/17 | 23:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123876 پريودي ولي خونريزي ندارييا ميتونه كيست باشه يا تنبلي تخمدانبرو دكتر دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
lnazam عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 حالا من پریود که شدم وقتی دست زد خونش بند اومد 😐😐 نمیدونم چرا😐 ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹
مریم__بانووو عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 7042 من تازه عروس که بودم اینطوری میشدم خواهرم بهم گفت وقتی که پاک میشی همون روز یا همون شب نزدیکی نکنید چون رحم ضعیفه دوباره خونریزی میکنی بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
lnazam عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 من تازه عروس که بودم اینطوری میشدم خواهرم بهم گفت وقتی که پاک میشی همون روز یا همون شب نزدیکی ... واقعا؟؟؟؟ ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹
موچتري عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 869 من برعكس شماهستم.اگ روز اول پريودي رابطه داشته باشم كلا قطع ميشه فقط يه نشونه .....يه معجزه......💔
مریم__بانووو عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 7042 واقعا؟؟؟؟ اره البته خب بدن با بدن هم فرق میکنه شاید برای شما و یا کس دیگه اینطوری نباشه ولی به نظر منم به محض پاک شدن نباید نزدیکی کرد بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
مریم__بانووو عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 7042 من برعكس شماهستم.اگ روز اول پريودي رابطه داشته باشم كلا قطع ميشه مگه میشه توی پریودی رابطه داشت؟خیلیبییی ضرر داره بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
lnazam عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 مگه میشه توی پریودی رابطه داشت؟ خیلیبییی ضرر داره چه ضرری 😑 ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹
زیباااا مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 52 من کلا خونریزیم خیلی کمه و پریود نمیشم ولی بخوام این کار انجام بدم خونریزیم شروع میشه منظورم اینه که تنها زمانی پریود میشم که ن.ز.د.ی.ک.ی داشته باشم
lnazam عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 10476 من کلا خونریزیم خیلی کمه و پریود نمیشم ولی بخوام این کار انجام بدم خونریزیم شروع میشه منظورم اینه ک ... چه عجیب. حتما با یه پزشک مشورت کن ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی میخواهید برسید🌹
مریم__بانووو عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 7042 من کلا خونریزیم خیلی کمه و پریود نمیشم ولی بخوام این کار انجام بدم خونریزیم شروع میشه منظورم اینه ک ... منم هر وقت نزدیک پری که باشه سه روز قبلش لکه بینی دارم و نزدیکی باعث میشه پری زودتر بیاد بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤