2777
2789
چرا همه ازین عروسه بدشون میاد و همه جا توهین نوشتن؟؟ فقیر بوده؟  وایا عروس دیگشون بااصالت تر ...

نوه چهارم بوده

عروس اولشون مردمی ترِ وهمه دوستش دارند

این یه مدل_هنرپیشه بوده وخیلی آدم باکلاس وشیکی نبوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسش نداشتم ولي از بس پشتش حرف زدن الان واقعا دوسش دارم هر كاري دلش بخاد ميكنه عاشق اينكار شم 😄

آره جربزه داره نمیگه چون عروس سلطنتیم هرچی اونا گفتن بگم چشم

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

خب خداروشکر ی باری از رو دوشم برداشته شد😐😂😂

حالا سزارین بود یا طبیعی؟

وای حالا من چی بپوشم برا حموم زایمون😂😂

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
چرا همه ازین عروسه بدشون میاد و همه جا توهین نوشتن؟؟ فقیر بوده؟  وایا عروس دیگشون بااصالت تر ...

چون حسود هستن چون خانواده معمولي دارهه موندم خانهما كه ميكن مطلقه هست خب باشه گناه كه نكردهه بي زبون همينجا كسي از دلخوشي طلاق ميگرهه ،چون رو راست هست چون بله قربان گو نيست كار خودش رو ميكنه 

اينم ميتونه باشه ومن شوهر اين طفلي خيلي تو سري خور ملكه نيست يعني يه جورهايي سلطنت براش مهم نيست&nbs ...

طفلی میدونه احتمال تاج وتخت برای خودش وهمسرش زیر 5% هست برا همین خودشو اذیت نمیکنه و از زندگیش لذت میبره

متوسط رو به بالا بود  فرزند طلاقم نبود

فرزند طلاق بودا فک کنم‌ پبش مادرش زندگی میکرده من ندیدم پدرمادرش باهم باشن مثل اینکه برادرشم ی اتهامی بهش خورده شده بود وضع متای خوبی هم نداشته مگان میگفته ماشینش یمدت طولانی خراب بود و نمیتونس درست کنه 

....
طفلی میدونه احتمال تاج وتخت برای خودش وهمسرش زیر 5% هست برا همین خودشو اذیت نمیکنه و از زندگیش لذت م ...

نه قبل هم كه داداشش ازدواج نكردهه بود اين خود رأي بود كلا تو هست و پرتها نيست تو عالم خودشه