یک کیلو سینه مرغ دوبار چرخ شده+۲۰۰گرم قارچ نگینی+دوتا هویج پخته نگینی+یه عدد زرده تخم مرغ+دوقاشق روغن مایع+یک قاشق پر نشاسته ذرت+نمک. فلفل سیاه و قرمز .پود هل.جوزهندی.پودر زنجبیل .
اینارو چند بار لای سلفون بپیچید و دوطرفشو مثل شکلات گره بزنید که نزنه بیرون داخل بخار پز ۹۰ دیقه بزارید بپزه بعد در بیارید و ۱۲ ساعت در یخچال بزارید و اماده استفاده
مزه نکردم ولی همیشه با این دستور میپزم عااالی میشه
اینم گزاشته بودم واسه فردا افطار که باید بمونه واسه پسفردا