مگه میشه عدس و ماش رو نپخته مصرف کرد با ماهیچه رو.من به اندازه یکی دو هفته نیمزم میزارم فریزر.چون هر روز که نمیشه.تو این مدت خاصیتشون حفط میشه.اول هیس میدم بعد میپزم و اسیاب نیکنم.قد تصف لیوان لز هر کدوم مثلا.بعد هر روز که سوپ میپزم ی کوچولو توش میندلزم.یا ماعیچه ی دونه میپزم تقسیم میکنم واسه ی هفته یا ده روز.
الان که بزرگتر سده ماش و عدس رو از صبح خیس میدم و همون موقع نیریزم تو سوپ بپزه.دیگه میتونه اسیاب نسده قورتش بده.
پسرم سوپ نمیخوره تو خورشتا مثلا قورمه سبزی اب قلم میریزم خلاصه میخوره یا تو لش رشته که دوس داره