عنوان

خانم های آشپز میشه راهنمایی کنید

164 بازدید | 19 پست

سلام

امروز با پسرم رفته بودیم پیش دبستانیش واسه جشن روز معلم

ناهار هم بهمون دادن

ناهار جوجه چینی بود خیلی خوشمزه بود و هم من و هم پسرم خیلی دوست داشتیم

راستش تا حالا نخورده بودم و اسمشم نشنیده بودم(فقط مسخره نکنید لطفا)

میشه دستور پخت و مواد لازمشو بهم بگین

بزن اینترنت کامل برات میاره

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2731

تو نت سرچ کن 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

من سینه مرغ رو در مواد جوجه کباب میزارم بمونه مثل پیاز وزعفران ....بعدش سیخ های چوبی رو خیس میکنم ومرغ رو بهش میزنم تو ماهیتابه میپزم تا سرخ وپخته بشه ومرتب سیخ هارو میچرخونم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

فیله مرغ را با پیاز و آبلیمو و ادویه برای یه ساعت مزه دار میکنی

برای خمیرش چند تا دستو داره 

نصف لیوان آرد برنجنصف لیوان آرد ذرت و ا لیوان آرد گندم +بکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری+نمک و فلفل و دلستر کلاسیک کم کم بهش اضافه میکنی به حدی که مثل حلیم بشه زیاد شل نشه 2 ساعت میزاری تو یخچال بمونه 

بعد فیله ها رو میزنی توش و تو روغن سرخ میکنی روغنش باید زیاد باشه که غوطه ور بشه

پیاز میگو و سیب زمینی آب پز و قارچ هم باهاش خوشمزه میشه

خمیر چی عزیزم مواد اصلیش فیله مرغ هست خیلی خوشمزه بود  متاسفانه تا حالا اسمشم نشنیده بود جوج ...

ببین پودر بنیه رو میری از فرشگاه میخری شبیه ارد سفیده ،بعد میاری با مالشیر ساده که تلخه میکس میکنی فکر کنم دستوره کاملش رو پاکت پودر نوشته شده باشه فیله هارو که شستی میزاری تو اب زعفران و فلفل سیاه کمی طعم دار بشه و بوش بره بعد بر میداری تو خمیر میکنی که کلا دورش خمیری بشه بعد تو روغن خیلی فراوون و داغ داغ میندازی سرخ بشه همین بعد با سس کچاب یا تارتار سروش میکنی

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730