2777
2789
عنوان

بی بی چک لاوین

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 29 پست
منم iui کردم منفی شد!  چون شوهرم سالمه، وقتی مرد مشکلی نداشته باشه iui با اقدام طبیعی فرقی ندا ...

سالمم نباشه فرقی نمیکنه😔😔😔

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم روز ۱۳ آی یو آی زوده واسه بی بی چک زدن بزار روز ۱۶ هم بزن انشالله که بارداری 

یاخدا عزیزم من امپول ازادسازی دکترم برام ننوشت یعنی بنظرت بدون زدن امپول زودبودبرا بی بی چک؟

یاخدا عزیزم من امپول ازادسازی دکترم برام ننوشت یعنی بنظرت بدون زدن امپول زودبودبرا بی بی چک؟

نمیدونم عزیزم منکه دوبار آی یو آی کردم هر دوبارش زدم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
نگران نباش انشاالله شما هم بارداری گلم❤️

ببخشیدالان تاپیکتون روخوندم برا فولیکول نوزده ک داشتی امپول ازادسازی زدین یانه؟قبلش داروهم استفاده کردین ؟باهمین یه فولیکول باردارشدید؟اخه من یه فولیکول بیستی داشتم ایوای دکتربرام انجام دادگفت نیازنی امپول بزنین،اگه میشه جوابم روبدین لطفا

ببخشیدالان تاپیکتون روخوندم برا فولیکول نوزده ک داشتی امپول ازادسازی زدین یانه؟قبلش داروهم استفاده ک ...

نه عزیزم هیچ امپول و دارویی تابحال استفاده نکردم روزی که رفتم سونو ۱۹ بود دکتر گفت تا ۲۳-۲۴ برسه خودش ازاد میشه و کاملانم درست بود 

من ۴ شنبه رفتم سونو همون شب اقدام داشتم با شنبه که شنبه کاملا متوجه تخمکگذاریم شدم، درده زیر دل، لکه بینی و ترشح فراوون 

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

من فقط همیشه خیلی مراقبه رحمم بودم هر جایی نمی نشستم روز ۱-۱۴ پریودی گرمی می خوردم، کاچی حلوا چه تابستون چه زمستون همیشه کمرم بستس با این کمربندای شتر روز ۱-۳ پریودی حموم نمی رفتم، عسل سیاهدونه زیاد می خوردم، برنجام اکثرا کته بود با زیره، روز ۱۴ تا پریودیم سردی جاتم می خوردم شیر فراوون

شوهرمم خیلی مراقبش بودم چون یکم اضافه وزن داره که اضافه کبدو چرب می کنه، کبدم مسئول تولیده اسپرمه، کاسنی و دارچین زیاد بهش دادم هر صبحم شیر گرم بهش میدادم

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
من فقط همیشه خیلی مراقبه رحمم بودم هر جایی نمی نشستم روز ۱-۱۴ پریودی گرمی می خوردم، کاچی حلوا چه تاب ...

مرسی عزیزم ازمطلب مفیدت..اخه من هم خودم تنبلی تخمدان دارم هم شوهرم ضعیفه 

مرسی عزیزم ازمطلب مفیدت..اخه من هم خودم تنبلی تخمدان دارم هم شوهرم ضعیفه  

این مواردرو رعایت بکنید بشدت مفیده 

قطره ی ویتاگنوسم راجع بهش تحقیق کن عالیه 

همسرتونو ویتامین c ,e و فولیک و قرص ژل رویال  بده با معجون 

البته الان که انشاالله بارداری برای جوجه ی بعدیت گفتم 😍😍

این مواردرو رعایت بکنید بشدت مفیده  قطره ی ویتاگنوسم راجع بهش تحقیق کن عالیه  همسرتونو و ...

باشه چشم خودم ک امیدی ندارم خداکنه دعای شما بگیره وباردارباشم مرسی عزیزم

باشه چشم خودم ک امیدی ندارم خداکنه دعای شما بگیره وباردارباشم مرسی عزیزم

انشاالله بارداری گلم

سالمم نباشه فرقی نمیکنه😔😔😔

نه آخه اگه تحرک اسپرم خوب باشه، 5 ثانیه بعد نزدیکی اون تعداد که لازمه به رحم میرسه...  

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نه آخه اگه تحرک اسپرم خوب باشه، 5 ثانیه بعد نزدیکی اون تعداد که لازمه به رحم میرسه...  

منظورم آی یو آی بود که فایده نداره عزیزم😔💚💚

منظورم آی یو آی بود که فایده نداره عزیزم😔💚💚

بازم هستن اونایی که نتیجه گرفتن اما همونجا که انجام دادن یه بروشور دادن بهم نوشته بود شانس موفقیت 8 تا 20 درصد😒

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️