2777
2789
اصن دلم ریش میشه بخدا میبینم هرکدومتون ی چیزیتون میشه من دل ندارم کسایی ک دوستشون دارم درد بکشن😔😔ب ...

قربونت بششششم من مادر، گودزیلا دیگه کیه؟؟ تو فرشته ای 

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو. عزیزم فشار ب دستت نیار

نتونستم عزبزدلم انجام بدم تازه گودزیلا هم اومد خونه 😤

ولی شهرزاد من با ورزش خیلی حالم خوب میشه نمیدونم چرا هرچی بیشتر ورزش میکنم خوشحال ترم 😁 تو باشگاه تند تند به مربی میگم حالا چیکار کنم بعد میگم الان اینو بزنم یا اونو میگه تو نمیزاری من تمرکز کنم بگم چه حرکتی بری 🤣 دوشنبه بهش گفتم شکم کم نرفتیم گف دخالت نکنین😆😆😆😆 یه موقع برای حرکتهای شکمی چندتا میشیم اونا نمیتونن صداشون درنیاد ولی من نههه تازه میگم همینننن🤣🤣🤣🤣مربیه میخواد کلمو بکنه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
نتونستم عزبزدلم انجام بدم تازه گودزیلا هم اومد خونه 😤 ولی شهرزاد من با ورزش خیلی حالم خوب میشه نمی ...

خوب کردی انجام ندادی فعلا دستت زخمش تازه است ممکنه باز خونریزی کنه...

عزیزم😍😍😍ارههههه منم دوس دارم به خصوص چون  نتیجشو میبینم خوشم میاد انجام میدم حس خوبیه ادم برا خودش وقت بذاره😋

نمیدونه مریم گلی من خودش ی پا مربیه😌😌😎😚😚😚😚

😊
خوب کردی انجام ندادی فعلا دستت زخمش تازه است ممکنه باز خونریزی کنه... عزیزم😍😍😍ارههههه منم دوس دا ...

نه دیگه دیدم نمیتونم😔

واقعا چقد خوبه ما اینجوری انرژی میگیریم😊😊😊😊

آره پیرشو درآوردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

بچه ها عکس لود نمیشه من ازصبح هیچ گلطی نکردم سرکه سیب و آبلیمو و چیا هم نخوردم چون معده درد داشتم فقط ماسک گذاشتم و یخ مالی بعدش کردم ورزشم میمونه شب که ملینه لالا کنه

خب جگر گوشه های من گلطایی ک کردم اینا بوده فقط🤣🤣

یخمالی و ماساژ الوئورا و دیگه همین...ی چای سبز بخورم ی ساعت دیگه ورزش بنمویم...چخخخخد امروز گرررمههههه😫😫😫ترکیدم اینقد آب خوردم بیچاره گیسو امروز داغون شده 😑

😊