2777
2789
عاقا یکی به من بگه اونایی که نیگفتن سرشون درد گرفته فقط شوخی میکردن بخدا الان تشنج میکنم از خنده

من جدی گفتم  ولی سردردم بخاطر بیخابیو فشاره روزانست ک رومه  الکی گفتم جو گیر بشه جواب بده دیدم هر کی میگه سردرد گرفتم جواب میده منم گفتم بگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی نوشته بود استارتر دچار توهم و پارانویا هستی .

پارانویا یعنی شکاکی ،

رفتار پارانوییدی یعنی شک های بی اساس به افراد نزدیک و نسبت به استارتر اون تاپیک بی معنی بود . خیلی خوبه معنی کلمات رو بدونیم بعد استفاده کنیم . نمیخوام ایراد بگیرم فقط خواستم اطلاع رسانی کنم . 

اینا رو خواستم اونجا بگم تاپیک تعطیل شد .

من جاش بودم شماره کارت میدادم،تا واریز نمیکردن جوابشون نمیدادم،والا،  حقشونه بخدا  .خوبه که تی وی هزار بار از این مستند ها گذاشته ،من هر وقت میدیدم میگفتم تی وی واسه کی اینارو میزاره،مگه الانم کسی هس که لینجوری فریب بخوره،نگو زیادن  و من اشتباه میکردم

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
یکی نوشته بود استارتر دچار توهم و پارانویا هستی . پارانویا یعنی شکاکی ، رفتار پارانوییدی یعنی شک ه ...

عزیزم شک داشت به نزدیکانش و محارمش که عاشقش هستن  شک که نه یقین داشت 

وایی مردم بیخابی سرم ترکید دهنش بخدا کی گفته اون چشما عکسه خودش بود من عکسه چشماشو دیدم هیچ شباهتی با چشمای پروفش نداشت  حالتش متفاوت بود واسه خودشمیگفت دهنش 

ب من یمشت چرتو دروغ تحویل داد دلم میخاد خفش کنم

ب من گفت خیلی قضاوتت کردن و بهت بدی کردن 

دیگه همه مردم ی روزی مورد قضاوت دیگران بودن فک کرده خیلی باهوشه😂

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗