2726

گوشت مرغ رو چرخ کردم پیاز رو چرخ کردم آبشو گرفتم و سیب زمینی رو ریز رنده کردم با مخلفاته ادویه و نمک با هم قاطی کردم

سوالم اینه که تخم مرغ بزنم با نه ؟اگه بزنم چه جوری میشه اگه نزنم چه جوری میشه؟کدوم طعمش خوبه؟؟کسایی که تجربه کردن راهنماییم کنن

خدایا شکر

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

تخم مرغ و آرد هم اضافه کن. یا آرد سفید یا آرد سوخاری. البته من نون سنگک چرخ میکنم خیلی خوشمزه میشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

من مرغ رو میپزم رنده میکنم بعد سیب زمینی رم میپزم رنده میکنم پیاز رو هم رنده میکنم زعفران میزنم تخمرغ و نمک و زرد چوبه قاطی میکنم و میندازم تو تابه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
تخم مرغ و آرد هم اضافه کن. یا آرد سفید یا آرد سوخاری. البته من نون سنگک چرخ میکنم خیلی خوشمزه میشه


ممنون از همگی.

من میخوام با آرد سوخاری بپذم .الان باید آرد معمولی هم بزنم یا آخر سر آرد سوخاری کافیه؟یا اینکه آرد سوخاری رو همین الان قاطی کنم؟

خدایا شکر
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز