2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دو روز دیگه هم گاهی زوده برا مطمئن شدن. بنظر من هر دو روز یه بی بی بزن اگر پر رنگ شد صد در صد بارداری

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
کاملا درست میگی. دکتر پاکروش خودش مایه استرسه

یه عالمه ازمایش داد ۲۳۰۰ پول ازمایشاش شد اخرشم رفتم گفت تخمک گذاری نداری گفتم سردرد دارم دل درد دارم تکرر ادرار دارم گفت همش به همین دلیله و پاشد رفت 

شوهرم گفت حرفاش منطقی نبود یه جواب درست و حسابی نداد بعدش رفتیم پیش نصر گفت تکرر ادرار و دل درد واسه عفونت ادراریه ازمایش کشت ادرار نوشت رفتم دادم معلوم شد عفونت ادراری داشتم دارو خوردم خوب شدم به خاطر اون پاکروش بی توجه کلیه هام از بین میرفت 

نه. هر بی بی چکی که می زاشتم با مارک های مختلف ، مثبت میشد. رفتم آزمایش دادم بتام ۹ بود. فرداش هم پر ...

يعني چندتا بي بي چكتون مثبت شد؟

چندروز قبل از پريود ميزاشتين؟

بتاي ٩ هم زياده مطمعن باش چيزي بوده خودش رفع شده منم ماه پيش دقيقا مث شما شدم

يعني چندتا بي بي چكتون مثبت شد؟ چندروز قبل از پريود ميزاشتين؟ بتاي ٩ هم زياده مطمعن باش چيزي بوده ...

من روزی دو تا بی بی چک می زاشتم. و از مارک های مختلف.  از روز موعدم گذاشتم

نمی دونم چیزی بود یا نه. چون پریود این ماهم هم ببخشید خیلی زیاد بود

حالا نمی دونم که اگه واقعا چیزی بود و سقط شده این ماه رو می تونم اقدام یا نه. دکترم هم مسافرته و نمی تونم برم پیشش

من روزی دو تا بی بی چک می زاشتم. و از مارک های مختلف.  از روز موعدم گذاشتم نمی دونم چیزی بود ی ...

اره بابا حتما اقدام كن

اگر هم چيزي بوده سر موعودت ازبين رفته يعني نطفه ضعيف بوده پس سقط حساب نميشه 

هنوز تشكيل جنين نشده بود كه

بعداز پريود كه پريود نشي اونوقته كه تشكيل ميشه و مياد داخل رحم 

تا اون موقع داخل لوله س