1421
1411

املت جزو غذاهای خوشمزه و لذیذی است که در کشور ما بسیار پرطرفدار می باشد. املت را می توان هم برای صبحانه هم به عنوان وعده ناهار یا شام درست کرد. همچنین می توان املت گوجه فرنگی را برای عصرانه هم میل کرد. درست کردن املت گوجه فرنگی ساده و آسان است و خیلی فوری آماده می شود.

همانطور که می دانید، گوجه فرنگی سرشار از ویتامین A ، C و کلسیم است و همچنین تخم مرغ سرشار از ویتامین E و D است که برای بدن بسیار مفید است.

املت گوجه فرنگی هم جزو غذاهایی است که در شهرهای مختلف ایران مخصوصا رشت با دستورات مختلفی طبخ می شود. برای مثال برخی افراد آن را با فلفل دلمه ای و قارچ و ... درست می کنند.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن املت گوجه فرنگی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی پرتال بارونک، طرز تهیه و مواد لازم املت گوجه فرنگی خوشمزه را آماده کرده ایم تا شما به تنهایی با این آموزش ساده آشپزی بتوانید در منزل این املت خوشمزه و لذیذ را درست کنید.
مواد لازم املت گوجه فرنگی 2 نفر
گوجه فرنگی نیم کیلو
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
مراحل تهیه و پخت املت گوجه فرنگی

1. برای درست کردن املت، پیاز و فلفل دلمه ای را جداگانه به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم. سپس در یک ظرف دیگر پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم تا موقع خوردن لای دندان گیر نکند. (می توانیم گوجه فرنگی ها را پوره کنیم.)

2. برای شروع در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و پیاز را چند دقیقه در تابه روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا پیازها کمی سبک و نرم شود. سپس کمی زردچوبه هم اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم تا پیازها طلایی شود.

3. سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به میزان لازم نمک و فلفل سیاه هم می ریزیم و درب تابه را می گذاریم و صبر می کنیم گوجه فرنگی ها روی حرارت متوسط بپزد. بعد ازاینکه آب گوجه فرنگی بخار شد حرارت را کم می کنیم تا گوجه فرنگی ها به آرامی سرخ شود.

4. حالا در یک کاسه تخم مرغ ها را می شکنیم و مقدار کمی نمک به آن اضافه می کنیم، سپس با قاشق تخم مرغ ها را خوب هم می زنیم تا یکدست شود.

5. در پایان وقتی که گوجه فرنگی سرخ شد، حرارت را زیاد می کنیم و تخم مرغ های همزده را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه به آرامی املت را هم می زنیم تا تخم مرغ ها داخل املت به خوبی بپزد.

6. بعد از اینکه تخم مرغ ها به خوبی پخت واملت آماده شد آن را در ظرف مناسب می ریزیم وبا برگ های ریحان ونعنا تزیین می کنیم و در کنار عزیزانمان میل می کنیم.امید واریم از خوردن این املت گوجه فرنگی خوشمزه لذت ببرید.


  

روحت شاد بابای خوبم😔یه صلوات یا فاتحه برای شادی روح پدرم بخونید.خدا بیامرزه رفتگانتون😔🌹صبورم کن خدایا😔(با خواست خودم لغو کاربری کردم چون اصلا وقت نمیکنم بیام سایت🌹خدانگهدارتون👋)

من گوجه رو پوست میکنم بعد خوردش میکنم سیر هم رنده میکنم همه رو میریزم تو تابه با یه ذره روغن زیرش کم میکنم تا اب بندازه و بپزه بعدکه کامل ابش رفت و سفت سفت شد بهش نمک میزنم اگه لازم بود روغن هم اضافه میکنم بعد فلفل هم میزنم و بهش تخم مرغ اضافه میکنم میذازم تخم مرغش سفت بشه عالی میشه

مناسب‌ترین تورها ویژه فصل پاییز در علی‌بابا

1390
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1408
1405

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

1384
1426
1388
1380
1365
1402
1375
1407
پربازدیدترین تاپیک های امروز
224
29
1382
1415
داغ ترین های تاپیک های امروز