نه طلاقمم نمیده بدبختی کلا سر پسرمم بدقلقی کرد به بدبختی نگهش داشتم میدونی انگار مردیه که نم ...
بهش بگو فردا پیر میشی دوتا بچه باید باشه کنارمون تا جونی میتوانی بچه بیاری الان من دوسال باردار نشدم هزارجور دوا درمان کردم آخرش هیچ اگه نمی خواد طلاقت بد دوست دار تو داری لج می کنی دو بار در ماه رابط سردی میاره 😊😊
نه این میشود 😔نه آن میشود😔 هرآنچه خدا خواست همان میشود😍😍😍😍
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
از خیانتش بگیر تا اخلاقای گندش شکاکه بددله الکی که سرد نشدم ... از طلاق میترسه والا دوسم نداره
منم میدانم زندگیت مثل منه من شکاک بود منم دوست نداشتم ببینمش اما تو می تونی زندگیتو بسازی لج هچو درست نمی کنه خواهر خواهش می کنم دل بد به زندگی من همه این راه رفتم😢
می تونی اگه بگی هروز همه مردا همینن ما باید زنها تحملشون کنیم دوستش داشت باش بخاطر خودت بله خودت دل داري پسر نازت اینا کم چیزی نیست عزیزم همه ما مشکل داریم فرار چیز رو درست نمی کنه شعار نیست این حرف منه که تاوان شو دادم 😢😢