2777
2789

زیر ده دقیقه س؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بعد ۵.۶‌ساعته  سر پسرمم ۲۴ ساعت بعدش هاله انداخت

پس قابل اعتماد نیست

ان‌شالله چند روز دیگه مثبت بشه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
نه بعد ۵.۶‌ساعته  سر پسرمم ۲۴ ساعت بعدش هاله انداخت

الان چند روز از اقدامت گذشته اگه ۱۲ روز شده برو آزمایش بده . نال من هم بعد یه ساعت هاله انداخت ولی باردار نبودم.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
پس قابل اعتماد نیست ان‌شالله چند روز دیگه مثبت بشه

سر پسرمم ۲۴ ساعت بعد هاله انداخت 

چندروز بعدش زیر ۱۰ دقیقه هاله شد

بنظرت این الان خشک شده س یا هاله س؟

اخه ۳روز پیشم گذاشتم همین خطم نیافتاد

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
الان چند روز از اقدامت گذشته اگه ۱۲ روز شده برو آزمایش بده . نال من هم بعد یه ساعت هاله انداخت ولی ب ...

اقدام نبودم ولی ۱۷ ام لک دیدم موعدمم بجای خونریزی لک دیدم ...پسرمم بعد ۲۴ ساعت هاله انداخت

عزیزم اگه از موعدت گذشته برو آز بده خیالت راحت بشه.

مووعدم ۲۹ ام بود شدم ولی در حد لک قهوه ای ۲روزه هم قطع شد 

سر پسرمم ۲۴ ساعت بعد هاله انداخت  چندروز بعدش زیر ۱۰ دقیقه هاله شد بنظرت این الان خشک شده س ی ...

منم برا بچه اولم بعد خسک شدم هاله داشت

ولی چند دفعه هم شد بعد خشک شدن هاله داشت و نبود نینی

ان‌شالله ماله شما درسته🤗🤗🤗 دعا میکنم نینی تو دلت باشه

منم برا بچه اولم بعد خسک شدم هاله داشت ولی چند دفعه هم شد بعد خشک شدن هاله داشت و نبود نینی ان‌ ...

منم ۳روز پیش زدم اصن خشکم نشد سفیده سفید بود 

ولی این خط افتاده صورتی نیس دوتا خط بی رنگ خشک شده ولی وسطش دوتا خط دیگه هم افتاده یکمممم صورتیه ... بچه اولت نی نی داشتی با وجود خشک شدن؟

منم ۳روز پیش زدم اصن خشکم نشد سفیده سفید بود  ولی این خط افتاده صورتی نیس دوتا خط بی رنگ خشک ش ...

راستش اون دو خط دیگه ای که میگی رو نمیبینم😁

اره اون نینی بود و الان کنارمه😊

راستش اون دو خط دیگه ای که میگی رو نمیبینم😁 اره اون نینی بود و الان کنارمه😊

ایییجوووونم ببوسش 

اره دوتا خطم وسطشه انگار بخاد پر شه توی اون دوتا خط ولی کمه 

عکس بي بي چکم تو تاپيکم هست برو ببين من تو شونزده تانيه خيلي پررنگ شد

من ۲۹ ام موعدم بود ولی فقط لک قهوه ای دیدم ۲روزه هم قطع شد ... یکی گذاشتم ۱ ام کاملا منفی بود حتی خط خشکم نیوفتاد ولی دیروز صبح گذاشتم اینجوری شد