2737
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

آب کم 

زعفرون زیاد

لپه کاملا پخته

پیاز خلالی خیلی باریک 

اینا رمز قیمه ست 

من دادچین و گلاب و خلال و اینا نمیریزم😑

البته قیمه مونم دو مدله

https://abzarek.ir/service-p/msg/1516840👉🏻 بفرمایین اینم چالش دو طرفه حالا هرچی دلت بخواد میتونی بهم‌ بگی🤗

حتما اب زیاد می‌ریزی 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۷۰ کیلو😍🥰 هدف اولیه تا فرودین ۱۴۰۳ ... ۹۵ کیلو. 😎😎😎من می تونم💪💪💪💪   تیکر هدف اولیمه                   کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

لپه رو جدا بپز رب رو با پیاز و ادویه خوب تفت بدهذقبلش گوشت رو در حد رنگ عوض کردن تفت بده اخر سر یه سر قاشق دارچین اضافه کنذبه غذا یادت باشه اب لپه رو دور بریزی

اگه فکر میکنی از من بیشتر میفهمی حق با شماست لطفا با بحث نه اعصاب خودت رو بهم بریز نه من رو چون نه من متقاعد میشم نه شما با تشکر از کاربران فهبم
2738

اول اینکه اگر گوشتت یخ زده اس بعد یخ زدایی بزاری ابش بره یا وقتی می شوری ابش خشک بشه 

گوشتت و تفت بده بعد پیاز رنده شده رو باهاش سرخ کن روغنش نباید خیلی کم باشه 

رب و لپه رو هم خوب سرخ کن 

توش چوب دارچین بنداز 

برای هر نفر یک قاشق غذاخوری لپه بریز 

اب زیاد نریز 

زیر خورشتت کم باشه 

لیمو عمانی هاتو حتما خیس کن 

اخرش به اندازه ۳ ۴ قطره گلاب یا زعفرون بریز 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

آب کم  زعفرون زیاد لپه کاملا پخته پیاز خلالی خیلی باریک  اینا رمز قیمه ست  من دا ...

عااالی 

من داریچین میزنم و پودر گوجه عااالی میشه

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

من گوشتم ک تقریبا پخت البته تو زودپز، یه پیاز تفت میدم لپه مو با پیاز تفت میدم و میریزم تو زودپز همراه گوشت حدود ۴ پنج دقیقه میذارم بپزه همون موقع هم ربم رو تو روغنِ لپه ها ک مونده تفت میدم و اضافه میکنم بهش، بعد به قابلمه انتقالش میدم تا جابیفته عااالی میشه

  به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

به جای رب پوره گوجه بزن خوب سرخش کن. یکم کاری بزن. ولی تو زدن ادویه زیاده روی نکن. سیب زمینی رو جدا سرخ کن موقع سرو بیار. لپه هم جدا سرخ با آب کم. ابشو تو خورش نریز. سیر یا پودر سیر بزن. زردچوبه بزن. بذار با شعله کم جا بیفته. اب هم زیاد نریز. قابلمت اندازه موادت باشه بزرگتر نباشه. اگه اهل غذای یخچالی هستین. بیشتر درست کن به خورد هم برن هم طعم خوبی میگیره. پیاز ما اصلا نمی زنیم. خواستی یکم پودر پیاز بزن. پودر گوجه هم خیلی خوبه. یکم هم قبل از سرو پودر لیمو عمانی

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز