کیک گلاب و زعفران
آرد قنادی سه بار الک شده یک و دو سوم لیوان
نشاسته ذرت یک سوم لیوان اگر نداشتید همین اندازه آرد اضافه کنید
روغن مایع نصف لیوان
شکر یک لیوان
گلاب یک سوم لیوان
ماست دو سوم لیوان
زعفران دم کرده غلیظ سه قاشق غذاخوری
بکینگ پودر سه قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ چهار عدد
تخم مرغ و ماست رو دو ساعت قبلا حتما از یخچال خارج میکنیم تا به دمای محیط برسه
ارد و بکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم
تخم مرغ وانیل و شکر را با همزن برقی پنج تا هشت دقیقه خوب هم میزنیم تا کامل کشدار و سفید بشه
بعد روغن اضافه کرده دوباره هم میزنیم
ماست گلاب و زعفران رو اضافه کرده هم میزنیم
مخلوط ارد و بکینگ پودر رو تو سه مرحله اضافه میکنیم هربار با همزن دستی هم میزنیم قسمت اخر ارد رو که ریختیم فقط و فقط پونزده ثانیه با همزن برقی هم میزنیم
قابلمه یا پلوپز رو از یک ربع قبل روشن میکنیم تا داغ شه
اگر روی گاز درست میکنید حتما شعله پخش کن زیر قابلمه بزارید و روشن کنید
سه لایه کاغذ روغنی انداخته مواد رو میریزیم با دم کنی
تا یکساعت روی شعله معمولی نه کم و نه زیاد
و چهل دقیقه توی پلوپز درشو باز نمیکنیم
داخل فر هم یک ساعت با دمای صدو هفتاد و پنج درجه
پ. ن میشه از نصف لیوان کشمش هم استفاده کرد کشمش هارو تو ارد جداگانه بغلتانید وقتی نصف مواد کیک رو ریختید کشمش هارو بریزید بدون همزدن بقیه مواد رو اضافه کنید
منظور از لیوان دسته دار فرانسه هست