2410
2553

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2456
2714

من کلا اکثر دستور غذاهارو از سایت دونفره پیدا میکنم. البته بگما من بیشتر غذاهای سنتی درست میکنم ازین غذاهای عجق وجق جدید درست نمیکنم. از سایت دونفره هرچی دستور غذا پیدا کردم و درست کردم همه استقبال کردن

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

اول پیاز رو نگینی خرد کن یکم که تفت دادی گوشت رو بهش اضافه کن + چوب دارچین بعد زیرشو کم کن درشو بذار یکم باهم بپزن بعد یه قاشق رب بزن تفت بده بوی خامیش بره آب بریز بذار بپزه 

من اینارو هم میریزم : خلال نارنج + دوست داشتی هویج هم میتونی بریزی بعد از اینکه پخت زیرشو کم کن روغن بندازه همین ..

گوشتت رو ایتدا با مقداری ادویه رب و پیاز سرخ کن و مقداری سیر و برگ بو و چوب دارچین هم بندار توش و آب بریز 

مدل دوم ، گوشت رو با پیاز و برگ بو و چوب دارچین بذار کامل بپزه و بعد تو یه مایتابه پیاز خلالی فراوون سرخ کن باهم میل کنید

پیاز بزرگ ریز کن با یکم روغن و گوشت همزمان بریز تو قابلمه درش رو ببند گوشت آب مینداره و آبش کشیده میشه و با پیازا تفت میخوره. بعد زعفرون بزن و یکم‌آب بریز درش رو کیپ کن تا ۴ ساعت کاملا بپزه

آخر پخت هم چاشنی آبغوره یا نارنج اضافه کن.‌. 

وسط پخت هم آب اضافه نکن.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ببین عزیز ما اینجور میپزیم 

پیاز داغ فراوان و فلفل سیاه و زردچوبه بعد گوشت رو میزاری و اب هم اضافه کن تا بپزه و باید بزاری اب گوشت غلیظ بشه اواسط پخت رب رو تفت بده اصافه کن و زعفران دم کرده اضافه کن کمی پودر هل کمی دارچین یا بهتره چوب دارچین ...

بعد بزار قشنگ اب گوشت غلیظ بشه برای سرو کردن 

و در اخر ابلیمو و نمک بزن ....

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز