سلام
اول دور خمیر یکم لبه بدین
بعد با چنگال چندتا سوراخ بزنید نه خیلی عمیق بعد سس گوجه بزنید سطح خمیر کامل با پنیر پیتزا بپوشونید طوری ک قرمزی سس با پنیر دیده نشه .اگه دوستداری پیتزا کش بیاد پنیر یخ زده نریزید . بعد کالباس یا گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش شده بعد فلفل دلمه . قارچ. زیتون و اخر ذرت بریزید اگه دوستداری خیلی کش بیاد هر لایه که میچینی باید ی کم پنیر پیتزا بریزید . در اخر مرکز پیتزا پنیر بریزید
هر لایه ک میریزن ی فشار کوچک بدین ک بچسبه ب خمیر