پیاز داغ فراوون درست کن معرکه س
عدس که زود میپزه
برای لعابش میتونی سیب زمینی از قبل پختی رو له کنی و بهش اضافه کن ادویه شم فلفل سیاه و اویشن و دارچینه
اگه خواستی لعابش بیشتر باشه چند قاشق ارد رو با نصف لیوان ابسرد مخلوط کن و به عدسها اضافه کن و تندتند هم بزن تا مطمئن شی که ارد گلوله نمیشه بعد از چند مینم برش دار
رب گوجه خیلی کم رو با زردچوبه و روغن سرخ کن و ده دقیقه اخر اضافه کن(ربت باندازه لوبیا گرم نباید باشه که قرمز شه فقط در حدی که رنگش از کدری در بیاد)
فوق العادس