من اینطوری درست میکنم😁
اول بادمجونارو پوست میگیرم بعد لایه لایه میکنم،میتونی توشونو خالی کنی،بعد کامل هر دو طرفشون رو سرخ میکنم.بعد گوشت چرخ کرده یا سینه مرغ ریش شده رو با پیاز داغ کامل سرخ میکنم و در آخر جعفری خرد شده و سیر خرد شده رو اضافه و از رو گاز برمیدارم.بعد یه پیاز بزرگ رو حلقه حلقه میکنم وتفتش میدم، کمی که نرم شدن از رو حرارت برمیدارم ،همه این مواد رو یکی یکی میپزم و کنار میزارم،بعد تو ماهی تابه اول بادمجونارو میچینم،بعد چرخ کرده رو میریزم،بعد پیازا،ودر آخر گوجه حلقه حلقه میکنم و میچینم رو اونا و چندتا فلفل سبز هم میزارم،یه لیوان آب و یه قاشق رب قاطی میکنم میریزم روش،در ماهی تابه رو میزارم و با حرارت کم میزارم تا طعم مواد به خورد هم برن،کمی که آبش تبخیر شد برمیدارم.
متخصصان و آشپزان هنرمند،نیاین بگین این بادمجون شکم پر نیستا،من اینطوری درست میکنم عااااالیییی میشه،امتحان کنین