2777
2789
عنوان

با شوهر بی توجهم چی کنم؟

483 بازدید | 33 پست

هرشب ساعت حدود ساعت ۱۱ پشتش و میکنه به من میخوابه.خسته شدم ازین رفتارش.بهانشم همیشه خستگی هستش.منم مجبورم بیام نت گردی.میشه راهنماییم کنید دوستان؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نصف شب بزن تو گوشش بگو پشه نشسته بود رو صورتت😴 بعدش دیگه خوابش نمیبره و توام سرشو گرم کن دیگه😈

منم یه بار محکم زدم تو صورت شوهرم وقتی خواب بود 🤣

خودمم سریع به خواب زدم، بعد پاشد منو بیدار کرد که چی شده؟

گفتم خواب دیدی، بگیر بخواب 🤣🤣🤣🤣

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐

بیتوجهی کن،خیلی جواب میده

پسرعزیزم اگرخداکمکمون کنه من وپدرت تموم سعیمون رومیکنیم که درکنارمون روزای خوشی روبگذرونی،ووقتی بزرگ ومردشدی به تمام خواسته هات احترام خواهیم گذاشت،پسرم من ازمادرشوهربودن میترسم چون دوس ندارم تووهمسراینده ات رودچارمشکل کنم،عزیزم من تموم سعیم روخواهم کردکه عروسان سرزمینم سراغ شادی راازهمسرتو که امیدزندگی ماهستی بگیرند...👏👏👏😘😘😘برای خوشبختی وحل شدن مشکلاتمون صلوات میفرستید؟؟اللهم صل علی محمدوال محمد..وعجل فرجهم...

اگه فهمیدی ب منم بگو

انصافا ۷ بیدار میشه ۷ غروبم میاد خونه.

ولی منم میگم همون تایم ک هست اونی ک باید باسه نیست،انقدر ک بهش گفتم لابد دوستم نداری ک نه کنارم میشینی ن بوس میکنی ن بغلی  تا کار خودت برسه یاد من میشی.

جی بگم ک باز همون آشه و همون کاسه

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ