عزیزم دو بسته خامه صبحانه که حتما چربی ۳۰ درصد باشه و وقتی سر خام۷ رو کندی قالبی بیفته تو ظرف رو بریز تو یه ظرف استیل آب قاطی خامه رو بریز دور صد گرم شکر بزن و با چنگال هم بزن قاطی بشن بذار فریزر ده دقیقه یه بار هم بزن تا کلا خامه ت حالت یخ زده بگیره و بتونی مثه کوه وسط ظرف جمعش کنی احتمالا یه ساعتی زمان ببره شش مرتبه هم زدی دیگه تا اون موقع، بعد از فریزر بیارش بیرون بریزش تو یه ظرف پیرکس بزرگ ظرفتو بذار رو یه کاسه یخ شروع به زدن حتما حتما اول با دور کند در حد دو سه دقیقه مهمه ها اگه از اول تند بزنی یخ ها در نهایت آب میندازن خامه ت خراب میشه بعدش دور تند همزن حدود ده دقیقه پانزده دقیقه انقدر که ظرفو چپه کنی خامه نمیریزه و پره های همزن سخت حرکت کنه