2726

سلام خانمومای کدبانو

من میخوام برای اولین بار لازانیا درست کنم خواهش میکنم خیلی مهمه مهمون دارم

چند تا سوال دارم

اول اینکه میشه با سس قرمز درست کرد؟ یعنی روی لازانیا سس قرمز بزنیم و مواد و پیتزا بریزیم یا حتما باید سس بشامل درست کرد

و اینکه با سس قرمز خوشمزه میشه یا سس بشامل خودم عاشق سس قرمزم

و اینکه با سس بشامل مزه شیر و آرد نمیگیره؟

ته ظرفو چی بریزیم که خشک نشه و روشو باید با فویل بپوشونیم یا نه؟

ممنون 


برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

اصل مزش به سس بشتامل هست مزه شیر و اردم توش نمیاد خوش طعمه کفشم همین سس بشتامل بریز

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻

منم لایک کنین مرسی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

حتما بشامل باید باشه

ته ضرفو سس بشامل بریز بعد ورق هارو بچین

روش هم سلفون بکش چندجاشو با چنگال سوراخ کن بزار بپزه وقتی کف ضرفت سرخ شد سلفونو بردار بزار پنیر پیتزای سطحش هم سرخ بشه اینطوری نرم وعالی میشه😋

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر    

پس میگید حتما سس بشامل درست کنم؟

فقط اندازه نمکو نمیدونم 

نمیدونم چرا عاشق سس قرمزم 

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

عزیزم من خودم پیاز داغ فراوون با فلفل دلمه گوجه رنده شده گوشت چرخ کرده و قارچ و اگه داشته باشم سوسیس (خودم درست میکنم )رو با هم تفت میدم و زیاد نمیذارم آبش بخار بشه کمی آبدارتر برمیدارم با فلفل و ادویه و نمک.... توی فر نمیذارم چون خشک میشه مطابق سلیقه من نیس، ته ماهیتابه سیب زمینی میذارم و لایه لایه با کمی پنیر درست میکنم، کمی قبل از اینکه بیارمش روشو پنیر زیاد میریزم، دم کنی هم نمیذارم که نرم بشه، عالی میشه

حتما بشامل باید باشه ته ضرفو سس بشامل بریز بعد ورق هارو بچین روش هم سلفون بکش چندجاشو با چنگال سور ...

لای مواد هم سس بشامل باید بریزم؟

زیاد باشه یا کم فقط برای منسجم شدن؟

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
عزیزم من خودم پیاز داغ فراوون با فلفل دلمه گوجه رنده شده گوشت چرخ کرده و قارچ و اگه داشته باشم سوسیس ...

یعنی تو قابلمه درست میکنی

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

خیلی استرس دارم چون خیلی آشپزی نکردم حتما با سس بشامل باشه خوشمزه میشه ؟ 

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
لای مواد هم سس بشامل باید بریزم؟ زیاد باشه یا کم فقط برای منسجم شدن؟

سس بشاملو همیشه لای مواد بریز واسه خوشمزگی و نرم بودنش

ولی واسه منسجم بودنش باید پنیر پیتزا بریزی لابه لای ورقه ها که از هم وا نرن

بعد از پخت هم بزار یکم خنک بشه بعد برش بزن که خوشگل دربیاد

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر    
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730