من واسه ناهار امروز خورش بامیه درست کردم ولی یه خرده آبلیمو و پودرلیمو رو زیادی ریختم نمیدونم چطور این همه ترشی رو از بین برم؟راه حلی ندارین؟ مرسی
1395/08/11
|
21:10

فروش ویژه پوشاک و کفش مردانه


تا %60 تخفیف + %15 تخفیف بیشتر با کد: mds-15

:( ترشیو کاریش نمیشه کرد . اگر خیلی خیلی فاجعه ترش شده باید از خیر آب گوشتا بگذری و از تو خورشت آبشو بکشی و کمی آب جوشیده اضافش کنی و با پیاز داغ اضافی و کارینابلانکا به مزش بیاری. اگر یک کم ترشه که ولش کن دیگه . یک روز اینجوری. راستی چرا آبلیمو میریزی؟؟؟؟ آب نارنج تو این خورشتا خیلی خوشمزه تره

سلام خانم های گل

واسه از بین بردن ترشی غذا بهترین راه اضافه کردن جوش شیرینه من امتحان کردم محشره و اینو قشنگ میتونین ببینین وقتی جوش شیرین اضافه میکنید به خورشت همون محلی که جوش شیرین میریزین کف میکنه و میتونین واکنشش با اسید رو به خوبی ببینید

فقط یادتون باشه بعد از اضافه کردن کنی جوش شیرین  غذارو هم بزنید و بچشید اگه بازم ترش بود به هرمیزانی ک میدونین میخواین ترشی کم بشه جوش شیرین اضافه کنید

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید