2777
2789
عنوان

کیا تازه میخوان مرداد اقدام کنن؟؟

287 بازدید | 38 پست

سلام 

کیا تازه مرداد میخوان اقدام کنن ؟؟

چیکارا میخواین بکنین 

چیا باید بخوریم

دکتر رفتید؟

هر چی میدونید در راه رضای خدا به منم بگید لدفن

دونه انارم  

برو زیر نظر دکتر از بده 

فولیک اسید بخور 

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تل گرام داری بیا گروه اقدامیا

میشه لینکشوبزارین

💜نه توآنی که همانی💜 نه من آنم که تو دانی💜_________خدایا من به دستای توخیره شدم امیدمو ناامیدنکن 💔______اگه تونستی ازته دلت برای برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرست💔🤲🏼

منم میخوام ولی وزنمو باید بیارم پایین فکرنکنم به این زودیا بتونم حداقل۱۰کیلو باید کم بشم درضمن طبق تجربه ام میخوام وقتی باردار بشم که بارداریم به رمضان نیوفته اینجوری روزه قضا کمتر میشه

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)

باید بری ازمایش پیش بارداری بدی و سه ماه فولیک اسید بخوری.برام دعا کن لطفا من تا مرداد باردار بشم خسته شدم دیگه یه سال نیمه 

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت