2777
2789
عنوان

خوابای عجیب من

116 بازدید | 16 پست

سلام.من چند وقتیه خوابای عجیب میبینم میخوام بدونم دلدلش چیه.اگه کسی میدونه راهنماییم کنه.صبور باشید تایپ کردم از قبل.مثلا یه نمونش.امروز صبح خواب دیدم خونه مادرشوهرمیم بعد منم گوشیمو زدم شار ژ و داریم باهم حرف میزنیم یهو از بیرون صدای ترکیدن اومد و خونه در عرض پنج ثانیه کم کم تاریک شد از خواب پریدم.و چون پتو رو سرم بود حس میکردم واقعته و صلوات میفرستادم و میترسیدم .بعد چند ثانیه به خودم اومدم فهمیدم خواب میدیدم.یا مثلا چند وقت پیش

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواب دیدم داداشم خونه ماست و میخوایم بخوابیم داداشم گفت من برم از طبقه پایین یه چیزی بیارم بیام یهو همه جا تاریک شد و از پنجره یه نور افتاد داخل خونه و یه صدای بلندی از اون روشنایی می اومد که دقیق یادم نیست چی میگفت فقط فهمیدم که میگفت روز قیامت فرا رسیده .باز از خواب پریدم و دوباره پتو رو سرم بود حس میکردم واقعیته به خودم اومدم و اروم پتو باز کردم دیدم خواب میدیدم باز.چندتا خواب دیگمم الان میگم

یه بارم دیدم زلزله اومد و سقف ریخت رو سرم و موندم زیر اوار.یا یه بار صبح مادر شوهرم زنگ زد که بیاید صبحونه من نرفتم و خوابیدم شوهرم رفت بعد در خوابو بیداری بودم که خونه لرزید و شیشه ها تکون میخوردن بعد در پذیراییمون باز شد شوهرمو صدا زدم دیدم اونه.گفتم زلزله اومد گفت نه گفتم پس این صداهای وحشتناک چی بود گفت صدا نیومد تو خواب دیدی.ولی من هنوزم فکر میکنم تو واقعیت بودم تازه داشتم با خودم میگفتم داره زلزله میاد بلند شو برو یه گوشه ولی میترسیدم بلند شم

همچین بد و عجیب غریبم نیست خوابتاااا عشقم😕

از نظر من عجیبه.ذهنم درگیرش میشه.اینکه یهو تو خواب همهجا تاریک بشه بعد بیدار بشی و حس کنی واقعیته .میترسم اون لحظه

همیشه خواب مار میبینم چون از مار میترسم یا میبینم یکی مرده کلا زیاد خواب بد میبینم.ولی این چندتایی که تعریف کردم بدجوری ذهنمو درگیر کرده.یه بار خواب بودم با یه صدا بیدار شدم حس کردم زلزله است رفتم خونه مادر شوهرم گفتن اره زلزله بود از اونموقع خواب زلزله میبینم.ولی این خوابای که یهو همه جا تاریک میشه برام جای سوال و تعجب.بدجوری ذهنمو درگیر کرده.به شوهرم میگم اگه اینجوری پیش بره دیونه میشم باید برم روانشناس میخنده میگه رو خودت عیب نزار اونا همش یه خوابه فکر نکن بهش

به نظرم مشکل از پتوته  خب چه کاریه اخههه،،،نکش سرت😂

ناخوداگاه میکشم.اون لحظه که حس میکنم واقعیه.احساس تنهایی دارم حس میکنم دنیا تموم شده و من باید چیکار کنم

برای دندان قروچه به  دندانپزشک مراجعه کنید حتما براتون محافظ تجویز کنه چون کم کم فکتون دچار تغییر میشه 

برای خواب ها هم صبح ها نخوابید خواب قبل از اذان صبح ان هم با شرایط خاص خودش تعبیر دارند 

کاملا واضح هست که دچار ترس و اضطراب هستید و این در خواب شما نمود پیدا کرده قبل خواب ارام بخش بخورید دمنوش ها ایده خوبی هستند در گوگل هم سرچ کنیید اظلاعات زیادی در مورد خواب ناارام میده بهتون  خواباتون تکرار نکنید این خودش مضر هست از کافیین هم دوری کنید 

ناخوداگاه میکشم.اون لحظه که حس میکنم واقعیه.احساس تنهایی دارم حس میکنم دنیا تموم شده و من باید چیکار ...

من هم چند ماه پیش این مشکل داشتم قبل خواب زیاد فکر میکردم دلم اشوب بود و خوابم نمی اومد مخصوصا قبل خواب  موبایل هم همراهم بود و خواب های عجیب غریبی میدیدم کم کم رفع شد البته که اگر درمان نشد باید برید سراغ یک روانپزشک 

برای دندان قروچه به  دندانپزشک مراجعه کنید حتما براتون محافظ تجویز کنه چون کم کم فکتون دچار تغی ...

ممنون حتما انجام میدم.جوری شدم که از خوابیدن بیزارم میترسم بخوابم.چون اون لحظه ای که بیدار میشم بدترین حس رو دارم

من هم چند ماه پیش این مشکل داشتم قبل خواب زیاد فکر میکردم دلم اشوب بود و خوابم نمی اومد مخصوصا قبل خ ...

مثلا خواب زلزله که گفتم دیدم اوار ریخته روم اون روز کلا خسته و بیحال بودم جوری که اطرافیانم هم خستگیمو فهمیدم انگار یه فصل کتک خورده باشم.یا تو خواب یهو از یه جا سر میخورم یا میترسم یا بیفتم یهو میپرم از خواب .