سلام عشقای من 😍
اینا عالی میشن از من گفتنا درست کنین
گردویی روسی :
زرده 1 عدد
کره یا مارگارین 100 گرم
خامه 100 گرم
وانیل کمی
ارد حدود 2 لیوان
.
.
همه مواد غیر از ارد و باهم مخلوط و کمی بزنید بعد ارد و روش الک کرده تا حدی که به دست نچسبه ولی نرم باشه .
.
قالب گردویی روسی و بزارید روی حرارت ملایم تا گرم بشه از مواد گلوله های کوچیک درست کرده داخل حفره بزارید درش و ببندید و بهش یکی دو دقیقه زمان بدید تا پخته بشن .
با لبه چنگال به راحتی جدا میشن
.
.
.
.
بریزید تو یه کاسه وقتی خنک شد با قیچی لبه ها و اطراف خمیر و قیچی کنید تا خوشگل تر بشن.
حالا با انواع حلوا. گاناش. مواد قطاب. خامه فرم گرفته. میوه. حتی سالاد ها برای فینگر فود پر کنید .
یا از مواد به لبه ها بزنید و دو تا نیم دایره را بهم بچسبونید. من با گاناش و گردو پر کردم
نوش جون دوستتون دارم
.
.
نان سیمیت ترکیه ای :
تخم مرغ 1 عدد
اب ولرم 1 لیوان سر پر
ارد 3 لیوان
خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری سر پر
روغن مایع 3 قاشق غذا خوری
شکر 3 قاشق سر پر
برای کیفیت بهتر نان شیر خشک 3 قاشق و بهبود دهنده نصف قاشق مربا خوری
نیمی از اب ولرم و یک قاشق شکر و خمیر مایه و مخلوط کنید تا عمل بیاد حدودا ده دقیقه کنار بزارید
حالا تخم مرغ و بقیه شکر و بزنید .بعد بقیه اب و روغن و اضافه بعد خمیر مایه عمل اومده
حالا مواد خشک و روش الک و کم کم اضافه تا جایی که به دست نچسبه
3 ساعت جای گرم استراحت بدید
چونه کنید تو دست به شکل لوله های دراز و باریک درست کنید اونو ببافید به هم دو سر و بهم بچسبونید
بزارید تو سینی فر
یک ساعت دیگه تو جای گرم بمونه
حالا شیره رو کمی رقیق کنید برس کنید روی خمیر تو فر با دمای 160 درجه تا طلایی شدن بپزید.