2777
2789
عنوان

تاثیر پذیری پسر از خانوادش ؟؟؟؟

442 بازدید | 23 پست

از کجا و با چه روشی میشه فهمید که یه پسر (که ۲تا عضو بدجنس تو خانواده ش هست) چقدر تحت تاثیر خانوادشه و روش تاثیر می‌گذارند؟ اگه روشی بلدین یا نظر و تجربه ای دارین بهم بگید ممنون

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه مرد هستم شاید به اندازه درصدی بشه گفت بالاخره خون به خون میرسه و شاید حتی ناخود اگاه یه سری از اخلاقیات  خانواده ها به هم شبیه باشه .البته به کسی هم تهمت نمیزنم انسانها قابل تغییر هم هستند و البته توی هر جمع و گروه و فامیل و خانواده ای استثنایی هم وجود داره و ممکنه گزینه مد نظر شما ان شالله جز استثناها باشه

ببین همه پسرا خانوادشون رو دوست دارن حتی اگر بد هم باشن بالاخره سمتشون میره ، اما اینکه چقد درک داشته باشه زنگی خودشو با زندگی خانوادش قاطی نکنه خیلی مهمه ، که مردا ی ما این سیاست رو بلد نیستن و متاسفانه خیلی به مشکل میخورن 

من یه مرد هستم شاید به اندازه درصدی بشه گفت بالاخره خون به خون میرسه و شاید حتی ناخود اگاه یه سری از ...

ممنونم از نظرتون جناب 🙏

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه چندمه؟

چنتا بچه ان؟

ترتیبشون چطوریه ؟

روابطش با اون دو تا نامبرده معمولیه یا خیلی صمیمانه؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
وقتی یه آدم حرف میزنه قشنگ پیداس حرف واسه خودشه یا یکی دیگه

از کجا باید فهمید؟ معلوم نیس