منم بدون رب درست میکنم به ساده ترین و خوش مزه ترین حالت. البته این نظر من و اطرافیانمه حتی مرغ رو هم همینطوری درست میکنم خیلی خوب میشه .گوشتو سرخ میکنم بعد پیاز سرخ شده رو میریزم روش و حسابی فلفل سیاه میسابم روش شعله رو اینقدر کم میکنم ک گوشت اب بندازه در ظرفو میذارم خودش اب میندازه تو اب خودش میپزه اگر اومدم دیدم اب نداره بهش یکم اب اضافه میکنم و در ظرفم رو میذارم اخرش ک کاملا گوشتم پخت و نرم شد و یه کم اب مثل سس تهش موند بهش نمک و زعفرون میزنم و بعد 5 مین خاموش میکنم. البته این جوری برا باقالی پلوی مهمون درست میکنم برا خودمونیا پیازو سرخ نمیکنم فقط خورد میکنم تو قابلمه روغن میریزم مرغ یا گوشتو میذارم روشو فلفل میسابم روش بعد در ظرفم رو میذارم تا اب بندازه و بپزه حسابی اخرشم نمک و گاهی زعفرونم میزنم . همین خیلی سادس اما خیلی خوشمزه تر از ربی میشه .میتونید امتحان کنید