2777
2789

گفته بودم که دوستم باردار نمیشه و من دومین بچم رو حاملم و همه اطرافیان رو بعد ان تی گفتم که باردارم و این دوستم بهش برخورده (لطفا تاپیک قبلمو بخونید)

حالا دیروز این خانم پیام داده که اره خواب دیدم بچت پسره و یه پسره خیلی زشت و دماغو و سیاهه 

ولی بانمک انقد دوسش داشتم

حالا باید بیای ببینمت تشخیص بدم جنسیتت چیه 

یا باز رفتی برا جنسیت پسر بوده نمیخوای بهمون بگی 

و از زبون یکی دیگه از دوستام که دختر بی شیله پیله ای و همه حرفا این خانمو که درموردم زده بود بهم گفته بود میگه 

اره زهرا رو دم در دیدم گفته دیدی مامی دزیره حاملگیشو ازمون قایم کردو دیدی مارو خر فرض کرد نگفت منم بهش گفتم والا خوب کرده اصلش همینهو کلی پشت اون دوستمونم بد گفت حالا باقی ماجرا....

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

شما به دل نگیر،،،اون الان از دست شما ناراحت نیست،،،،،دلش سوخته،،،انشالله اونم نی نی دار بشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرو خونش چیز خورت نکنه😑

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

در صورتیکه زهرا دوست مشترکمون روز قبلش گفت اره شکوه رو دم در دیدم گفته خواب دیدم مامی دزیره یه پسر زشت و سیاهو لاغر و دماغ گنده اورده شبیه شوهرش 

تو نمیدونی جنسیتش بچش چیه 

بعد گفته دیدی مارو خر فرض کرده و نگفته بارداره انگار ما حسودشیمو ... 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

خودت میگی باردار نمیشه

پس حساسه

و این وظیفه شماست که به عنوان دوست کنارش باشی

و درکش کنی

ظاهرا توقع داری ایشون شما رو درک کنه

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

منم تا ان تی به کسی نگفتم دلیل هم نداشت بگم اولین بچه ام هم بود همه هم تبریک گفتن فقط زن برادرم که اون موقع دوست دختر داداشم بود خودشو داشت جر میداد اصلا نمیدونم به اون چه یه دعوایی راه انداخت و یه حرفایی زد که البته منم از خجالتش درومدم به هیچ کس تو زندگی رو ندید کسی رو الکی بالا نبرید 

دیگه یه جورایی داره حسودی میکنه ها. تو به دل نگیر واسش دعا کن اونم دامنش سبز بشه

ان شاالله فقط خواستم به خانمایی که تاپیک قبلیم متهم به دروغگویم کردن که چرا نگفتم باردارم ثابت بشه

شما به دل نگیر،،،اون الان از دست شما ناراحت نیست،،،،،دلش سوخته،،،انشالله اونم نی نی دار بشه

به دل نمیگیرم فقط خواستم به کسایی که تاپیک قبلم سرزنشم کردن بگم اشتباه در مورد من فکر کردن

نرو خونش چیز خورت نکنه😑

اتفاقا تو این چیزا هم هست😂 ان شاالله خدا کمکش بکنه من راضی به بد کسی نیستم