2726
عنوان

مرغ بریون یا شکم پر

783 بازدید | 14 پست

کسب تاحالا توی هواپز درست کرده؟؟

کلا قبل اینکه توی هواپز یا فر بذاریدش واسه مزه دار کردنش چه کارایی میکنید که خوشمزه میشه؟؟

خدایا شکرت...


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
من استاد مرغ شکم پر تو قابلمه ام 

ااااا ميشه بگى چطورى درست ميكنى منم ميخوام درست كنم بلد نسيتم!!!

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!

من داخل شکمش و زیر پوستشو فلفل دلمه و پیازرنده شده و زعفران و نمک میزنم چند ساعتی که مزه دار شد تمیزش میکنم این دفعه پیاز و گوجه و فلفل دلمه قاچ شده میذارم تو شکمش 

آااااامد بهار جان ها😍😍😍😍و اینک حکومت فروردینیا😍😍😍😍👑👑👑👑👑

من مرغ و از شب قبل تو سرکه سیب و آبلیمو و آب نارنج و آبغوره و انواع ادویه و پودر سیر و پودر پیاز و نمک کلا هرچی گیرم بیاد میخوابونم

یه پیازم روش درشت خرد میکنم درشو میبندم میذارم تو یخچال

فرداش یا میذارم تو هواپز یا به جوجه گردان آون تستر وصل میکنم

خییییلی خوشمزه میشه

کنارشم یه سس با گوجه و سیر و سبزی معطر درست کنی خیلی خوشمزه میشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چه موادی میزنیدش؟؟میشه توضیح بدید چیکار میکنید؟

از شب قبل مرغو تو مواد میخوابونم ، پیاز ، زعفران ،هل ، نمک فلفل دلمه ،زردچوبه ، فرداش تو شکمشو با هر موادی بخوام پر میکنم شکمشو میدوزم ، دستو پاوبال نرغو با نخ محکم میبندم ، روغن میریزم تو قابلمه بعد مرغو ۴ طرفه سرخ میکتم ، اصلا اب نمیریزم ، درشو میبندم خودش کلی اب میندازع ، بعد که پخت یا توی همون قابلمه سرخ میکتم یا میزارم تو ظرف میزارم توی فر بعد با اون اب روغن توی قابلنه جمع شده بود هی میریزم روی مرغی که تو فره تا همه سمتش طلایی شع

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2687
2730