سلام دوستای با ارزشم . سال نو مبارک گلای من
قطاب :
ماست خامه ای : یک لیوان
( من نصف ماست نصف خامه ریختم)
روغن جامد اب نکرده : یک لیوان
هل و وانیل کمی
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
ارد حدود 2 لیوان
ابتدا
بکینگ پودر و با ماست مخلوط کنید بزارید 5 دقیقه بمونه نه عمل بیاد
.
حالا روغن و هل و وانیل و کمی بزنید .ماست و بهش اضافه بزنید بعد ارد و روش الک کنید تا خمیر نرمی به دست بیاد که به دست نچسبه . این خمیر استراحت نمیخواد.
.
برای داخل خمیر
گردو 100 گرم
پودر قند 150 الی 200 گرم
هل و وانیل کمی
گردو ها رو بریزید تو سینی فر با حرارت 170 به مدت پنج دقیقه تا برشته بشن .
.
بعد بریزید تو مخلوط کن تا اسیاب بشن . میتونید اینجا از پسته و بادوم زمینی .پودر نارگیل هم استفاده کنید همراه گردو .
حالا اینجا کمی پودر هل .دارچین .پودر قند اضافه کنید .بعد کمی اب یا مخلوط اب و گلاب کم کم اضافه کنید تا مخلوط و بتونید جمع کنید . ازش توپک های کوچولو درست کنید و کنار بزارید تا راحت تر باشین
.
از خمیر اندازه گردو بردارید تو دست باز کنید یکی از توپک هارو در وسط قرار بدین. لبه ی خمیر و به هم بچسبونید و مثل عکس روی هم قرار بدید تا چین دار بشه . تو فر با دمای 170 طبقه وسط به مدت یک ربع بمونه. نزارید زیاد بمونه چون خشک میشه و بعد از سرد شدن تو پودر قند بغلطانید. نوش جون عزیزای من
.
.
.
.
اینم بعد از پخت. ☝
لازم نیست. خمیر طلایی بشه.
میتونید تو روغن سرخ کنید.
خمیر نازک نباشه تو فر پاره میشه
توپک ها هم زیادی بزرگ نباشه مواد از داخلش میزنه بیرون
.