این آش دوغ بیشتر شبیه آش دوغ شیررازیاست
من اول برنج رو میزارم بپزه تا خیلی نرم بشه
تو ظرف جدا سبزی(جعفری شوید گشنیز و تره) رو میزارم بپزه، بهتره آبش زیاد نباشه
وقتی سبزی پخت برنج پخته رو اضافه میکنم و عدس خیس خورده یا کمی پخته( لپه هم میزارن اما من از لپه خوشم نمیاد)
هر وقت عدس پخت دوغ اضافه میکنم
ترجیحا دوغ ترش
اول نصف دوغ رو میریزم
بعد از چند دقیقه کم کم میریزم
چون اگه همه ی دوغ رو یه جا بریزم آشم خیلی آبکی میشه و قوام خوبی نداره
اگه ماست داشته باشم هم اضاف میکنم( اجباری نیست اما باشه بهتره)
بعدش پیاز داغ درست میکنم +زردچوبه+ نعاع+ پونه و به آشمون اضافه میکنم
آخرای پخت هم آبلیمو و نمک مخلوط میکنم و اضافه میکنم
*
میتونین سیر هم اضافه کنید اما من نمیزنم
من آش دوغ رو خییییلی ترش دوس دارم
برا همین تو ظرف زیاد آبلیمو نمیزنم که هر کس خواست خودش به اندازه دلخواهش بزنه