2777
2789
عنوان

بچه ها آخه چرا؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 41 پست

بگو من ک خوشم اومده راضیم از هیکلم

من راضی شوهرم راضی گور پدر ناراضی😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

من که تازگیا فهمیدم 

جواب ابلهان خاموشی ست 

هر چی جواب بدی بازم نمیفهمن

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو قد شما فهم و کمالات تووم جمع نشده چاق نشون بدم  بقران خفه میشه دیگه بی احترامی هم نکردی

تو بايد ي دوره فشرده حاضر جوابي واسه من بذاري اطلت استاديا اقا دلم خواست

از نوشتن ٦٦٦ جلويه اسمم منظوره خاصي ندارم همونجوري عدده ٦ رو دوست دارم 😁

وای نگو من خودم زخم خورده م 😂😂

منم یه خواهرشوهر بسیاررررر چاق دارم که تاااحااالا یه بارم بهش نگفتم چرا چاقی چرا فلان 

ولی اون تا منو میبینه جلو محرم و نامحرم میگه چقدر زنداداش لاغری استخونی هیچی نمیخوری 

قشنگ با توهین 

این سری آخر یه دعوا با شوهرم کردم گفتم چقدر بیغیرتی جلو خواهرتو بگیر جلو نامحرم از اندام من نظر میده من خجالت کشیدم شوهرش زوم کرد رو بدنم ...

ولی کو گوش شنوا 

باز خواهرش این بارم گفت 

به شوهرم گفتم چرا جلوشو نگرفتی بگی به توچه 

برگشته میگه من اصلا نشنیدم 😂

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...
یعنی یه عده واقعا تو بی شعوری رو دست ندارن ..به من میگه وااای چقدر چاق شدی...گفتم مگه قراره تو حاملگ ...

من استرس داشته باشم هیچی از گلوم پایین نمی ره تو این چند سال هم بدبختی و بلا نبوده سرم نیومده باشه با کدوم روحیه چاق بشم آخه 

وای نگو من خودم زخم خورده م 😂😂 منم یه خواهرشوهر بسیاررررر چاق دارم که تاااحااالا یه بارم بهش نگفت ...

منم از همین ناراحتم اظهار نظر اندام من جلو مردهای نامحرم فامیل 

تو بايد ي دوره فشرده حاضر جوابي واسه من بذاري اطلت استاديا اقا دلم خواست

😂😂😂😂😂😂 هر جا گیر کردی بگو فدات شم

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
منم از همین ناراحتم اظهار نظر اندام من جلو مردهای نامحرم فامیل 

واقعا درکت میکنم 

حالا جالب اینه خودش انقدر چاقه توی صندلی جلو ماشین شوهرش نمیشینه 

شوهره داد میزد برو عقب ماشین بالانس بشه 😂😂😂😂

خونه ی منم میاد کلا یه مبل دو نفره م جا میشه خیلییی فجیع چاقه 

ولی عیب خودشون رو نمیبینن 

من 160 قدم 

وزنم 52 کیلو 

ولی اون چون چاقه منو استخون میبینه 

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...

من نسبت به عروسیم ۱۰کیلو چاق شدم چند وقت پیش مهمونی خونه مادرشوهرم بود اون موقع من هفته های اول بارداریم بود نمیخواستمم کسی بفهمه بعد زن دایی شوهرم ۳تا بچه داره خیلی هم چاق شدههه قدشم کوتاهه بعد جلو جمع برگشته به من میگه چقدر چاق شدی خبریه؟؟بارداری؟؟منم خیلی با اعتمادبنفس یا خنده گفتم شما منو دیر به دیر میبینید من همونم بعدم گفتم نه باردار نیستم خیالت راحت خخخ فکر کن الان فهمیده چقدر سوختههه🤣🤣

الهی قربونت برم دیگه کل غصه های دنیا تموم شده برای همچین چیزی حرص بخوری

جلوی نامحرم اظهار نظر کردنش واقعا آزار دهند ست و اینکه من میدونم لاغرم خب خودم دارم عذاب میکشم دیگه لازم نیست به روم بیاره