2777
2789
عنوان

من به این خواهرشوهرم چی بگم

468 بازدید | 35 پست

مالباس محلی داریم که همش بادست کارمیشه چندوقت پیش دلم کشید یکی واسه خودم درست کنم که بعدش واقعا پشیمون شدم چون اصلا بابچه کوچیک وشاغل بودن اصلا نمیرسم تمومش کنم حالا خواهرشوهرم اومده خونمون دیده میگه حالا لباس منو کی شروع میکنی بعش میگم من وقت نمیکنم میگه اشکال نداره من اصلا عجله ندارم یکی دوسال دیگه هم آماده بشه اشکال نداره. تاحالا چندبار براشون درست کردم. ولی واقعا الان نمیتونم. کلا دنبال مال مفت هستن نمیدونم الان چی بهش بگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا به روی خودت نیار هربار گفت بگو باشه ولی درست نکن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
کلا به روی خودت نیار هربار گفت بگو باشه ولی درست نکن

میدونم پارچشو میاره میخوام کاری کنم اصلا نیاره هردفعه میخوام واسه خودم چیزی درست کنم بقیه هم میخوان 6تا خواهرشوهر دارم

حالاشمااسترس دوسال دیگه روداری ولش کن باباب روخودت نیاربچه ت روبذارپیشش اگ خیلی دوست داره دوسال درازاش واسش بدوز والامگ بیکاری شعورم چیزخوبیست ک ایشون ندارن ب ادم بچه داردستورم بدن..بگوبخام دوسال وقت بذارم خب یه سفارش میگیرم ازغریبه پولشم میده  والاچقدکم شعورهست بعضیاادم تعجب میکنه

گفتم وقت نمیکنم میگه روزی یه گوچولو بزن تموم میشه اشکال نداره هرقدر طول بکشه

بگو وقت اونم ندارم.خيلي هنر كنم مال خودمو تموم كنم.

البته من خواهر شوهرم اومده بود عروسك و تزيينات نمدي ك براي ني ني مون درست كرده بوديمو ديده بود، ميگفت براي منم درست كن. منم گفتم نه مال بچه امه نميخوام همه جا باشه. درست نميكنم😁😁خيلي راحت

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
حالاشمااسترس دوسال دیگه روداری ولش کن باباب روخودت نیاربچه ت روبذارپیشش اگ خیلی دوست داره دوسال دراز ...

بخدا شعورش صفره میبینه من با بچه کوچیک وسرکاربودن به زور به خونه وزندگیم میرسم