2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی بیاین

1184 بازدید | 105 پست

موافقید با ولایت پذیری از شوهر؟

مشکلم اینجاست ک این ولایت پذیری الان برای من خیلی سخت شده

من تو زمینه پرورش استعدادهای خیلی رشد کردم، جلو رفتم

خیلی وقت و انرژی و همه زندگیمو روش گذاشتم

ولی حالا همسرم اجازه نمی‌دهد ادامه اش بدم...

حالا ک دارم موفق میشم و نتیجه کارمو میبینم

کار هرشبم گریه است

هیچ دلیلی برای مخالفتش نداره

ولی اجازه نمی‌ده ادامه بدم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد اون مجری می افتم

نازنین پیرکاری ک بخاطر همسرش کارش رو رها کرد

ولی اونم تماما رها نکرد

الان داره مستند سازی می‌کنه

ولی همسر من کلا اجازه نمی‌دهد...

هیچی هیچی هیچی

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
ببخشید چی رو اجازه نمی دن؟ درس یا کار؟

نویسندگی میکردم

به 1400 سال پیش بر می گردیم عزیزم ولایت پذیری چیه دقیقا!! 

گفتم خانم های مذهبی

وسط این همه مشکل حوصله کل کل ندارم

بله کاملا موافقم.اما متاسفانه محدوده این ولایت مرد رو درست تبیین نکردند که این همه سو استفاده میشه.یعنی مشخص شده اما کسی قبول نمیکنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....