اگه میخواین اش درست کنید سیر ندارید که سیر داغ درست کنید اصلا مهم نیست
پودر سیر و با یه کم نعنا تفت بدید بریزید توش عالی،میشه عطرش در میاد
عدس هم اگر با بلغور گندم برای عدسی بپزید خیلی خوش مزه تر و مقوی تر میشه نسبتش هم هر دو تا پیمانه عدس،یه پیمانه بلغور
برای اش هم اگر عدس رو با بلغور بپزید دیگه اش آرد نمیخواد خودش عالی لعاب می ندازه و سفت میشه
وقتی کتلت یا چیز،سرخ کردنی درست میکنید زیرش دستمال کاغذی پهن کنید کلیییبیی از،روغن رو به خودش می کشه
اگر مثل من کته بلد نیستید همیشه از پلوپز استفاده کنید عالی میشه کته تون یه ته دیگ خوشرنگ هم دارید
برای،بیمارستان بعد زایمان یه بطری عرق نعنا ببرید تو دلتون هی باد میپیچه اب رو آتیشه
برای،قیمه سیب زمینی ها رو نگینی سرخ کنید هم سریع سرخ میشه هم باحاله