بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین اصلا نمیخواد بری و بیای... کارت آماده شد برا استادت بفرست ببین نظرش چیه
قبول نمیکنن اداشون زیاده با گوشی و اینا و لب تاپ سرشون درد میگیره 😒😒😒😒
به خدا تا اینجام که رفتم یه ذره کمکم نکرد همرو خودم نوشتم یه کار اماده رو میخواست بخونه ینی بیچارم کرد دوماه منو اینور و اونور کشوند اخرم نخوند منم ول کردم اومدم
من که بلد نیستم ینی شما میتونید اینکارو انجام بدید ؟ من باهاتون هزینه هارو حساب کنم ؟
ببین عزیزم من کارای قبلی که انجام دادم پرسشنامه های پرشده را تحویل من دادن و من تحلیل های اماری را انجام دادم... یعنی بعید میدونم جایی قبول کنه خودشون ببرن پرسشنامه هاتونو پخش کنن و بدن کسی پر کنه.... بازم زنگ بزن بپرس...حتما تو شهرتون اطراف دانشگاه جاهایی هستن که تحلیل اماری انجام بدن ازشون بپرس ببین خودشون پرسشنامه ها را خام میگیرن یا نه
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
سایتی میشناسید که بتونم ازونجا یادبگیرم ؟ اصلا هیچ شناختی ندارم
ببین فایلای پی دی اف هست که دانلود کنی....اس پی اس اس خیلی راحته... فقط باید داده هاتو وارد کنی و بعد از تو منوها به راحتی میانگین واریانس و آزمون فرض های اماری را انجام بدی.... بازم اگرم نتونستی فایل پرسشنامه های پر شده و فصل ۳ را برام ایمیل کن من برات انجام میدم
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔