2777
2789
چون استادتون متوجه میشه و خفتتون میده😓 ببین کسی تو کلاستون نیست که بلد باشه یه پولی بده بهش بهت یاد ...

استاد راهنمام خودش گفت بده بیرون این پروژه درسی نیستا 

پایان ناممه 

خب موضوعت چیه؟ چه جداولی میخوای؟ داده هات چجورین؟ پرسشنامه داری؟ فرضیه هاتو معلوم کردی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب موضوعت چیه؟ چه جداولی میخوای؟ داده هات چجورین؟ پرسشنامه داری؟ فرضیه هاتو معلوم کردی

پرسشنامه دارم 

اصن به من هیچی نگفتن که برا فصل 4 چیکار کنم 

فقط استاد راهنمام گفت بده بیرون برات درست کنن من نمیدونم بدم به کی 

اصن با محیطش آشنایی ندارم 

من خودم تا فصل 3 رو نوشتم دیگه بقیه پایان ناممو نمیدونم چیکار کنم

من کارشناس ارشد آمار هستم و spss بلدم... ولی باید اول داده ها و فرضیه هاتو ببینم بعد میگم انجام میدم یا نه... برای کسی هم انجام دادم 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من کارشناس ارشد آمار هستم و spss بلدم... ولی باید اول داده ها و فرضیه هاتو ببینم بعد میگم انجام میدم ...

چیکار کنم یعنی ؟ 

موضوعم سلامت روانی بر کیفیت زندگی زنان شاغل هستش 

دوتا پرسشنامه  کیفیت  زندگی و سلامت روان 

خب ببین اول باید فرضیه هاتو معلوم کنی... باید اهداف پروژه را معلوم کنی که اصلا دنبال چی هستی؟ متغیرهات معلوم بشن...مثلا چه ویژگی هایی را میخوای مورد مطالعه قرار بدی... جامعه و نمونه را مشخص کن... و اون ویژگی ها را با کمک پرسشنامه تو اون نمونه ها اندازه گیری کن 

خب ببین اول باید فرضیه هاتو معلوم کنی... باید اهداف پروژه را معلوم کنی که اصلا دنبال چی هستی؟ متغیره ...

اینایی که شما گفتید میشن فصل 3 

من اینارو انجام دادم به غیر از خط آخر که متوجه منظورتون نشدم 

ببین دو تا متغیرتو با استفاده از پرسشنامه باید اندازه گیری کنی

بله دوتا متغیر  پرسشنامم هم استاندارده  منظورتون از فرضیه میشه این دیگه ؟؟ بین کیفیت زن ...

بله