حتما عدس رو قبلش خیس کن زمانی که میپزی قشنگ سبز می مونه و موقع پخت وا نمیره
من اکثرا کته میزارم چون خوشمزه تره
ولی اگه بخوای مجلسی درست کنی آب کش بزار
عدس رو جدا گونه بپز بعد برنج رو زمانی که میخوای ابکش می کنی عدس پخته رو بریز تهش بعد ته قابلمه روغن و زعفرون بریز بعد ته دیگ سیب زمینی بزار بعد برنج و عدس که اب کش کردی بریز لابلای اونم پودر گل محمدی و دارچین و پودر هل بریز خیلی بو و طعمش رو خوشمزه میکنه بعد دم کش بزار
برا مایع گوشتی هم پیاز رو رنده کن کمی که سبک شد و گوشت چرخ کرده رو اضافه بعد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه رو در اخر اضافه کن در آخرم یکم زعفرون و خیلی کم دارچین بریز داخل مایع گوشتیت
اگرم که حوصله داشتی من بعضی موقع ها کوفته قلقلی در کنار عدس پلو درست می کنم
کشمش و خرما تفت داده شده هم بزاری کنار عدس پلو قشنگ مجلسی میشه