2777
2789
چه فایده ای به حال روز من داره؟؟؟ چیزی عوض میشه؟؟ فقط یه خوشحالی زود گذر

همونم خیلیه 

اینکه يكي یجوري داغونت کنه خودشم یه روزي داغونشه 

حداقل میفهمي عدالتي بوده و فقط تو داغون نشدي 

مثل موقعي که تو صورت يكي اسید میریختن و بعدم با کسي که ریخته همونکارو میکردن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂😂همزادمی پس خخخ یهنی دلم میخاد بخندم از خوشحالی جیغ بکشم داد بزنم کسی رو گاز بگیرم 😂😂😂😂بع ...

اگه خدا میدونست اینقدر خوشحال میشي قطعا زودتر یه بلایي سرش میاره

چون مطمني خدا جواب دلتو میده

مطمئن باش جواب دل همه رو میده .. از من ناامید تر نبود... ولی الان خیلی خوشحالم ... از ته دلم از خدا خواستم سخت بود ولی صدام و شنید 

فکر کردی بهت نمیرسم؟ فکر کردی من دختریم که وقتی یکمی ازم دور شی فراموشت کنم؟ نه اصلا ... من از پسش برمیام ... بهم میرسیم ... من پای همه چی وایمیسم ... بهت قول میدم که چند سال دیگه قصه ی رسیدنمون و برای دخترمون تعریف میکنم و اون سرخوش از این اتفاق مارو الگو قرار میده .... بهت قول میدم یه روزی میاد که چشمام با دیدم چشمات باز میشه ...😉یه صلوات واسه رسیدن تموم عاشقا به هم بفرستین ...
چون مطمني خدا جواب دلتو میده

ایشالله حال دلت خوب میشه

فکر کردی بهت نمیرسم؟ فکر کردی من دختریم که وقتی یکمی ازم دور شی فراموشت کنم؟ نه اصلا ... من از پسش برمیام ... بهم میرسیم ... من پای همه چی وایمیسم ... بهت قول میدم که چند سال دیگه قصه ی رسیدنمون و برای دخترمون تعریف میکنم و اون سرخوش از این اتفاق مارو الگو قرار میده .... بهت قول میدم یه روزی میاد که چشمام با دیدم چشمات باز میشه ...😉یه صلوات واسه رسیدن تموم عاشقا به هم بفرستین ...
   اگه خدا میدونست اینقدر خوشحال میشي قطعا زودتر یه بلایي سرش میاره

اره بابا سر یه سال نشده چنان نشونش میده که ندونه ازکجاخورده😂😉😂😂

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤