2777
2789
عنوان

بوش بگیرم با ال جی؟

1789 بازدید | 46 پست

سلام ، برای جهیزیه م می‌خوام لباسشویی ویخچال و جارو برقی و... اینا بگیرم، بنظرتون بوش بگیرم یا ال جی بهتره؟ رنگش نقره ای باشه قشنگ تره یاسفید؟ ممنون 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منو نامزدم هر۲نقره ای دوس داریم ولی اینقدر از رنگ سفید مزایا گفتن که ۲دل شدیم الان

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

آخه ماکروویو و ماشین ظرفشوییمم نقره ایه ، اگه الان لباسشویی و یخچالمو سفید بگیرم زشت میشه!!؟؟؟

منو نامزدم هر۲نقره ای دوس داریم ولی اینقدر از رنگ سفید مزایا گفتن که ۲دل شدیم الان

ماهم همه چی نقره ای انتخاب کردیم ولی بخاطر یخچال که خراب میشه نظرمون عوض شدسفید انتخاب کردیم و مشکلی هم نداریم باهاش اتفاقا قشنگ ترم هست

ماهم همه چی نقره ای انتخاب کردیم ولی بخاطر یخچال که خراب میشه نظرمون عوض شدسفید انتخاب کردیم و مشکلی ...

آخه ماکروویو و ماشین ظرفشوییمم نقره ایه ، اگه الان لباسشویی و یخچالمو سفید بگیرم زشت میشه!!؟؟؟