2777
2789
عنوان

ب کجا داریم میریم ما عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 52 پست

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای حالا که اینجا حرف غذاس توروخدا یکی جواب منو بده من ساعت پنج کرفس گذاشتم بپزه ولی گوشتام سفته چیک ...

گوشتارو جدا کن بزار تو زود پز بپزه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

عوووووق،،،،،اوق به اونا😭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
الان میام همونجا میکشمت با این تاپیکت 😬😬😬😠😠😬😠😛😛😛😛

عه چراا😀

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
هنده ..فک کنم ن ایران نیست خداروشکر انقد خلاق نشدن ایرینااا ک رد بدن😣😣

همون گودبای پمپرز که برای بچه هاشون میگیرن با تم پی پی.دست کمی ازاینکار نداره.پاپ کورن میدن دست مردم توی ظرف شکل پی پی😐

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

فقط یه بیمار روانی میتونه از غذای اینجوری لذت ببره

پیاده از کنارت گذشتم گفتی قیمتت چند خوشگل؟!...سواره از کنارت گذشتم گفتی پشت ماشین لباسشویی بشین..در خیابان دعوایت شد تمام فحشت خواهر و مادر بود..من نباید به استادیوم بیایم چون تو شعارهایت آب نکشیده است......من باید پوشیده باشم تا تو دینت کامل باشد...تو ازدواج نکردی به من گفتی زن گرفتن حماقت است...من ازدواج نکردم به من گفتی ترشیده ام!....
وای حالا که اینجا حرف غذاس توروخدا یکی جواب منو بده من ساعت پنج کرفس گذاشتم بپزه ولی گوشتام سفته چیک ...

غذاتو بریز دووووووووررررررررر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

گوشت چیه؟؟ با آب سرد پختی؟؟

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!
همون گودبای پمپرز که برای بچه هاشون میگیرن با تم پی پی.دست کمی ازاینکار نداره.پاپ کورن میدن دست مردم ...

میگم ک مام ردی هستیم کمی ایناااا دیگ نابودن😀

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
گوشت چیه؟؟ با آب سرد پختی؟؟

لابد گوساله است چون گوسفند بعد ۳ ساعت میپزه دیگه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.