2777
2789
عنوان

کی میدونه؟ فوووووووری

285 بازدید | 25 پست

بخام از یه استان دیگه به پلیس استان دیگه زنگ بزنم چه شماره ای باید بگیرم؟؟  

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی ۱۱۰ منظورته یا ستاد 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
کد بگیر البته فکر کنم به استان خودتونم بزنگی اونا به اون استان خبر بدن

کد میگیرم میگه اشتباهه

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
یعنی چی ۱۱۰ منظورته یا ستاد 

۱۱۰ که جرم گزارش بدیم ولی خودم یه استان دیگه ام😭

عزیزم شما باید شماره کلانتری رو پیدا کنی میتونی از ۱۱۸ یا از نت پیدا کنی.۱۱۰ فوریت های پلیس هر شهریه مثل اورژانس.

ولی من یه بار زنگ زدم شماره ۱۱۸ یه شهر دیگه رو از مخابرات گرفتم حالا شما هم امتحان کن

عزیزم شما باید شماره کلانتری رو پیدا کنی میتونی از ۱۱۸ یا از نت پیدا کنی.۱۱۰ فوریت های پلیس هر شهریه ...

یعنی به کلانتری زنگ بزنم؟

عزیزم شما باید شماره کلانتری رو پیدا کنی میتونی از ۱۱۸ یا از نت پیدا کنی.۱۱۰ فوریت های پلیس هر شهریه ...

۱۱۸ که کد شهر رو میگیری با ۸ تا ۳

حالا استار شمام همینو بگیر بگو شماره مرکز پلیس رو بهت بده

۱۱۰ که جرم گزارش بدیم ولی خودم یه استان دیگه ام😭

زنگ بزن  ۱۱۰  اما اگر شهر دیگه ایه کد مثلا ۰۲۱ تهران رو بگیر بعد ۱۱۰

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
حالا جرم چی هست

اسحله آورده خونه میزاره رو سر زنش تهدیدش میکنه کتکش میزنه اون طفلکم از خونه ی همسایه بهم زنگ زد التماس کرد که به پلیس خبر بدم😓

یعنی به کلانتری زنگ بزنم؟

ببین دو تا راه  داری اول زنگ بزنی به ۱۱۸ بپرس شماره مرکز فوریت های پلیس یا همون ۱۱۰ فلان شهر رو میخوام .

یا زنگ بزن ۱۱۰ بگو همچین اتفاقی افتاده تکی فلان شهر حالا من باید چی کار کنم خودشون گزارش میزنن .