پوست سبزشو بكن، اون ژله داخلشو به هر اندازه دوست داشتي تيكه كن، بريزش توي اب يخ يكم بمونه، بعد اينو قشنگ بشور، ي ماده ژله اي مانند هي مياد ازش، بعد از اينكه چند بار ريختي توي اب سرد و به قولي اون زهرشو گرفتي، محض احتياط جند دقيقه بجوشون ابكش كن اب سرد بريز روش، تلخيش كامل ميره، بعد ي شيره درست كن من به جاي شكر عسل ميريزم، اندازه شيرينيشم خودت هر جور دوست داشتي، اب و شكرو كه مخلوط كردي، تيكه هاي الو وراتو برير توش، بجوشه يكم قوام بياد، امتحان كني متوجه ميشي كي امادست، زياد طول نميكشه، بعدم بريز توي شيشه درشو ببند، توي اب بجوشون كه درش پلمب بشه، اينو ميتوني جاي شيريني توي شربت بريزي، مثلا تابستون عرق بهار و گل و خاك شير با الو ورا خيلي لذيذ ميشه خاليشم كه مثل كمپوت بخوري، فقط اول يكم درست كن اون تلخي گرفتنش دستت بياد بعد همشو انجام بده اما زياد نزار بمونه يخچال خاصيتش ميره