2777
2789
عنوان

لک قهوه ای

298 بازدید | 4 پست

دوستان من برای لک های قهوهای که رد جوشه پماد هیدروکینون گرفتم البته خودم دکت نرفتم مامانم به دکتر گفته بود واونم این پمادو داد الان توی نت دیدم نوشته واسه کک ومک نمیدونم روی لک های من تاثیر داره یا نه روی ران پام چندتاجوش بود ردش مونده😓😓😓کسی میتونه کمکم کنه؟؟

I am nurse

اونو نمیدونم ولی آب لیمو ترشو بگیر با شکر قاطی کن بزن ب صورتت لایه برداری میکنه .هم چربی صورتتو میگیره هم جای جوشا کمرنگ میشه رنگ پوستتم روشن و لطیف میکنه تازه طبیعی هم هست

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونو نمیدونم ولی آب لیمو ترشو بگیر با شکر قاطی کن بزن ب صورتت لایه برداری میکنه .هم چربی صورتتو میگی ...

من صورتم مشکلی نداره روی ران پام ردتیغ حساسیت داشتم جوش زد والان رد قهوه ای افتاده وتقریبا بزرگه دارم دیوونه میشم

I am nurse
من صورتم مشکلی نداره روی ران پام ردتیغ حساسیت داشتم جوش زد والان رد قهوه ای افتاده وتقریبا بزرگه دار ...

واس رون پام لیمو ترش رو برش بزن بزار روش .کمرنگ میشه ب مرور 

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...