شیرینی بهشتی
مواد لازم:
*روغن نیمه جامد ۱۵۰گرم(دو سوم لیوان)
*پودر قند ۱۲۰گرم(سه چهارم لیوان)
* آرد سفید ۱۷۰گرم(یک لیوان سر پر و مقداری)
*وانیل نوک قاشق
طرز تهیه:
اول روغن رو روی حرارت ملایم ذوب میکنیم و میذاریم تا خنک بشه.
پودرقند رو الک میکنیم و با روغن حدود ۵ دقیقه با همزن میزنیم تا رنگش تغییر کنه و کشدار بشه بعد وانیل رو اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم .
اگر زعفرانی خواستیم درست کنیم تو این مرحله مقداری زعفران آب شده میریزم و بعد آرد الک شده رو اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم.
ولی اگر رنگ خوراکی خواستیم استفاده کنیم آرد رو الک میکنیم اضافه میکنیم و خوب با قاشق هم میزنیم تا یکدست بشه بعد دو قسمتش میکنیم و چند قطره ی رنگ خوراکی زرد و صورتی میزنیم.و یکدست میکنیم.
حالا مواد رو داخل قیف میریزیم کف سینی کاغذ روغنی میندازیم و با هر ماسوره ای که دوست داشتیم شکوفه میزنیم و روی شیرینی ها رو تخم خرفه میریزیم و در فر یا توستر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰الی ۱۵دقیقه در میذاریم و فقط هم گریل بالا رو روشن میکنیم.
نکته:اگر مواد از ماسوره رد نمیشد خیلی کم روغن مایع میزنیم تا روان بشه.
به جای تخم خرفه وقتی شیرینی ها پخت سس شکلات بریزید.