2737
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
بله من درست کردم عاااالی و به صرفه هس😍

میتونی دستورشو بدی همونجور ک خودت درست کردی با پیمانه 

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...


شیرینی بهشتی


مواد لازم:

*روغن نیمه جامد ۱۵۰گرم(دو سوم لیوان)

*پودر قند ۱۲۰گرم(سه چهارم لیوان)

* آرد سفید ۱۷۰گرم(یک لیوان سر پر و مقداری)

*وانیل نوک قاشق

طرز تهیه:

اول روغن رو روی حرارت ملایم ذوب میکنیم و میذاریم تا خنک بشه.

پودرقند رو الک میکنیم و با روغن حدود ۵ دقیقه با همزن میزنیم تا رنگش تغییر کنه و کشدار بشه بعد وانیل رو اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم .

اگر زعفرانی خواستیم درست کنیم تو این مرحله مقداری زعفران آب شده میریزم و بعد آرد الک شده رو اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم.

ولی اگر رنگ خوراکی خواستیم استفاده کنیم آرد رو الک میکنیم اضافه میکنیم و خوب با قاشق هم میزنیم تا یکدست بشه بعد دو قسمتش میکنیم و چند قطره ی رنگ خوراکی زرد و صورتی میزنیم.و یکدست میکنیم.

حالا مواد رو داخل قیف میریزیم کف سینی کاغذ روغنی میندازیم و با هر ماسوره ای که دوست داشتیم شکوفه میزنیم و روی شیرینی ها رو تخم خرفه میریزیم و در  فر یا توستر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰الی ۱۵دقیقه در میذاریم و فقط هم گریل بالا رو روشن میکنیم.

نکته:اگر مواد از ماسوره رد نمیشد خیلی کم روغن مایع میزنیم تا روان بشه.

به جای تخم خرفه وقتی شیرینی ها پخت سس شکلات بریزید.

2738

سلام دوستان گلم شبتون بخیر😊

لطفا برای درست کردن شیرینی های عید به نکات زیر توجه کنید. اگه دوست دارید شیرینی های عیدتون رو با کیفیت عالی و با طعم و مزه فوق العاده ای درست کنید لطفا فقط و فقط از روغن کاملا جامد مثل لادن طلایی یا افتاب استفاده کنید. روغن صاف قنادی و کره بینهایت شیرینی ها رو سفت میکنه و ماندگاری شیرینی رو کم میکنه. روغن لادن یا افتاب رو میتونید از فروشگاه ها و سوپر مارکت های زنجیره ای تهیه کنید. نیمه جامد اصلا نمیشه استفاده کرد حتما باید جامد باشه. وقتی میخواید روغن بخرید قوطی رو تکون بدید اگه دیدید صدای مایع و ابکی حس میکنید اون نیمه جامده روغن جامد رو وقتی تکون میدی نباید صدا بده. چون بعضی مغازه دار ها میگن جامده وقتی باز میکنی میبینی نیمه جامد هس‌. من عکس روغن رو گذاشتم که ببینید . توی کانال هم میزارم. این از روغن تعدادی از دوستان شیرینی نعلی و کوکیز و بهشتی رو درست کردن بینهایت عالی و تمیز من عکس کاراشون رو گذاشتم کانالم ک خودتون ببینید. تعدادی هم کامنت گذاشتن که شیرینی بهشتی ک درست کردن از قیف در نیمده.کاملا مشخصه درست هم نزدن.  اول اینکه حتما برای شیرینی ها باید از پودر قند و یا پودر شکر استفاده شه میتونید خودتون پودر کنید و آسیاب کنید. بعد هم حتما باید با هم زن برقی روغن و پودر شکر رو اینقد هم بزنید ک کرم رنگ و پفکی مانند شه حجمش دو سه برابر شه. برای بهشتی اگه نکات رو رعایت کنید یه خمیر پفکی و خیلی لطیف بما میده که به راحتی از قیف خارج میشه البته نباید اونقدر هم شل باشه که موقع پخت شکل خودش رو از دست بده و وا بره . اگه دیدید خییییلی مواد شله و ب انگشت میچسبه یک تا دوق غ جا داره که ارد اضافش کنید. حالا بریم برای کوکیز و نعلی . این دوتا هم باید حتما پودر قند و روغن رو اولش حسابی هم بزنید حتما از روغن جامد استفاده شه کلا تمام شیرینی های عید باید از روغن کاملا جامد و ارد مخصوص کیک و شیرینی استفاده کنید. لطفا موقع هم زدن دقت کنید یکم حوصله ب خرج بدید دوستان . لطفا اندازه ها رو تغییر ندید . قراره کلی شیرینی های بدون فر و بینهایت خوشمزه اموزش بدم دوست دارم همتون راضی باشید. این مواردی ک گفتم فرقی نداره چه بخواید توی فر درست کنید چه توی قابلمه باید رعایت کنید.

#نکات_شیرینی

@popakfood

لطفا برای درست کردن شیرینی های عید به نکات زیر توجه کنید. اگه دوست دارید شیرینی های عیدتون رو با کیفیت عالی و با طعم و مزه فوق العاده ای درست کنید لطفا فقط و فقط از روغن کاملا جامد مثل لادن طلایی یا افتاب استفاده کنید. روغن صاف قنادی و کره بینهایت شیرینی ها رو سفت میکنه و ماندگاری شیرینی رو کم میکنه. روغن لادن یا افتاب رو میتونید از فروشگاه ها و سوپر مارکت های زنجیره ای تهیه کنید. نیمه جامد اصلا نمیشه استفاده کرد حتما باید جامد باشه. وقتی میخواید روغن بخرید قوطی رو تکون بدید اگه دیدید صدای مایع و ابکی حس میکنید اون نیمه جامده روغن جامد رو وقتی تکون میدی نباید صدا بده. چون بعضی مغازه دار ها میگن جامده وقتی باز میکنی میبینی نیمه جامد هس‌. من عکس روغن رو گذاشتم که ببینید . توی کانال هم میزارم. این از روغن تعدادی از دوستان شیرینی نعلی و کوکیز و بهشتی رو درست کردن بینهایت عالی و تمیز من عکس کاراشون رو گذاشتم کانالم ک خودتون ببینید. تعدادی هم کامنت گذاشتن که شیرینی بهشتی ک درست کردن از قیف در نیمده. اول اینکه حتما برای شیرینی ها باید از پودر قند و یا پودد شکر استفاده شه میتونید خودتون پودد کنید و آسیاب کنید. بعد هم حتما باید با هم زن برقی روغن و پودر شکر رو اینقد هم بزنید ک کرم رنگ و پفکی مانند شه حجمش دو سه برابر شه. برای بهشتی اگه نکات رو رعایت کنید یه خمیر پفکی و خیلی لطیف بما میده که به راحتی از قیف خارج میشه البته نباید اونقدر هم شل باشه که موقع پخت شکل خودش رو از دست بده و وا بره . اگه دیدید خییییلی مواد شله و ب انگشت میچسبه یک تا دوق غ جا داره که ارد اضافش کنید. حالا بریم برای کوکیز و نعلی  . این دوتا هم باید حتما پودر قند و روغن رو اولش حسابی هم بزنید حتما از روغن جامد استفاده شه کلا تمام شیرینی های عید باید از روغن کاملا جامد و ارد مخصوص کیک و شیرینی استفاده کنید. لطفا موقع هم زدن دقت کنید یکم حوصله ب خرج بدید دوستان . لطفا اندازه ها رو تغییر ندید . قراره کلی شیرینی های بدون فر و بینهایت خوشمزه اموزش بدم دوست دارم همتون راضی باشید. این مواردی ک گفتم فرقی نداره چه بخواید توی فر درست کنید چه توی قابلمه باید رعایت کنید.

#نکات_شیرینی_های_بدون_فر

@popakfood

مواد لازم برای تهیه این شیرینی بینهایت ترد و خوشمزه.

شیرینی بهشتی؛ ارد مخصوص شیرینی (ارد سفید) یک لیوان_ روغن جامد یا کره نرم  نصف لیوان_ روغن مایع یک ق غ_ پودر قند نصف لیوان_ وانیل نوک ق چ_ پودر هل نصف ق چ. من از روغن جامد مارک افتاب استفاده کردم (نیمه جامد نمیشه) عکسش توی کانالم هست

ابتدا روغن جامد را با پودر قند با قاشق هم بزنید بعد وانیل رو اضافه کنید و با هم زن با دور تند هم بزنید. با دست هم میتونید به کمک چنگال هم بزنید تا زمانی که مواد یکم پف کنه و کرم رنگ بشه. بعد روغن مایع و پودر هل رو اضافه کرده و مجدد با دور تند هم بزنید. بعد هم زن رو خاموش کنید و کم کم ارد الک شده رو اضافه کنید و هم بزنید. بعد مواد رو نصف کنید و یه یک قسمت یک ق مربا خوری زعفران دم کرده غلیظ  اضافه کنید. ( اگه زعفرون رقیق و ابکی باشه و مجبور بشی بیشتر اضافه کنی مواد خراب میشه و شیرینی سفت میشه) حالا مواد رو توی یک سینی چدن یا سینی پیرکس یا المینیوی با فاصله میچینیم. هم میتونید با دست گلوله کنید و هم میتونید به کمک قیف مواد رو توی سینی بچینید. من از قیف یک بار مصرف و ماسوره شکوفه ساده استفاده کردم خیلی راحته. کار کردن با قیف هم که به صورت فیلم بهتون اموزش دادم.

نکته: اگه دیدید مواد خیلی شله و ب دست میچسبه یکم ارد اضافش کنید. خیلی کم اگه زیاد ارد اضافه کنید شیرینی سفت میشه. دوستان خمیر خییییلی نرم و لطیفی باید درست کنید. ب هیچ عنوان نباید با دست ورز بدید . اگه ورز بدید خمیر به روغن میوفته و شیرینی سفت میشه. خب حالا اگه کسی میخواد توی فر درست کنه طبقه وسط دمای صد و هشتاد فر از قبل گرم شده به مدت سی دقیقه. حالا برای دوستانی که میخوان بدون فر درست کنن طبق معمولا فر دست ساز رو از قبل گرم میکنیم(قابلمه) برای شیرینی ها نیاز به شعله پخش کن نداریم. ی توری یا الک فلزی کف قابلمه میزاریم و سینی پر شده از مواد شیرینی رو روی الک فلزی قرار میدیم. کف سینی رو حتما کاغذ روغنی پهن کنید. (هر کاغذی میتونید استفاده کنید لازم ب چرب کردن نیس)  درب قابلمه رو به همراه دمکنی میزاریم.  ( حرارت متوسط رو به کم مثل زمانی که برنج دم میدی) روی شعله متوسط گاز ها.  بعد از نیم ساعت درب قابلمه رو بردار اگه دیدی یکممممم خییییلی کممممم دورش طلایی شده خاموش کن شیرینی ها رو بزار کاممممممل خنک شه بعد درون ظرف مورد نظر بچینید.

من ی فیلم از فر دست ساز گرفتم براتون میفرستم‌که بیشتر متوجه بشید

#شیرینی_بهشتی_بدون_فر

@popakfood

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز